Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine başardı, Masumlar Apartmanı reytingde bir harika, Baraj düşüyor, Hekimoğlu sıkıntılı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine başardı, Masumlar Apartmanı reytingde bir harika, Baraj düşüyor, Hekimoğlu sıkıntılı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamları yaşanan reyting yarışlarında tablo genel olarak aynı seyrediyor. Masumlar Apartmanı, TRT1 ekranında müthiş reytingler elde etmeye devam ediyor. Özellikle AB ve ABC1 kategorilerinde çok iyi sonuçlar getiren dizi, TRT1’i yine birincilik kürsüsüne oturttu.

Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde yer aldığı Masumlar Apartmanı, sezonun en iyi reyting sonuçlarına AB ve ABC1’de imzasını atıyordu. Şimdi de yanına Teşkilat dizisi geldi… TRT1’de Pazar günü ikinci bölümü yayınlanan Teşkilat, aynı Masumlar Apartmanı gibi reytingleri silip süpürdü.

Dün akşama dönersek atv ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmaya devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonunda da çok iyi bir ilerleme kaydediyor… EDHO’nun reyting sonuçları da gayet iyi ve bir istikrarı var.. Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer ve Sanem Çelik’in başrollerinde yer aldığı dizinin dün akşam yayınlanan 186.bölümü tüm kişilerde günü birinci bitirerek yine zirvede yer almayı başardı. Dizi AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikincilik elde etti.

Baraj dizisi Fox TV ekranında çok daha iyi reytingler aldığı günler gördü ama dün akşam düşüş trendinin sürdüğü de fark edildi… Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında etkili olan dizi, yine de önceki aylarda çok daha iyi sonuçlar alabiliyordu. Hikayeye yönelik yapılan eleştiriler, izleyici kaybının sürmekte olduğunu gösteren reytingler ile birleşince anlamlı bir tablo oluştu.

Dün akşam totalde günü 7. bitiren dizi, AB grubunda 11. olurken ABC1’de ise 10. sırada… Baraj’ın düşmekte olan reytingleri yapım ekibine güçlü bir mesaj veriyor. Ancak dizinin bu sezonun iyi oranlar elde eden yapımlardan birisi olduğunu da hatırlatmadan geçmeyelim.

Hekimoğlu dizisi ise AB ve ABC1 gruplarında ortalamaya yakın reytingler alıyor. Kanal D ekranında dün akşam 41. bölümü yayınlanan dizi, totalde günü 19. sırada bitirebildi. AB’de 9.olan Hekimoğlu, ABC1’de ise 13. sırada bulunuyor.

İşte 16 Mart Salı günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yine başardı, Masumlar Apartmanı reytingde bir harika, Baraj düşüyor, Hekimoğlu sıkıntılı! 7