Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinden öyle bir karakter ayrılacak ki, her şey birbirine girecek!

Baraj dizisinden öyle bir karakter ayrılacak ki, her şey birbirine girecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinin 21. bölümü çok iyi reytingler almıştı. Yılın ilk haftasında salı akşamları diğer dizilerin yeni bölümleri olmayınca Baraj bundan çok iyi faydalandı ve 9’lara yaklaşan reytingleriyle birincilik de elde etti.

Baraj dizisinin geçtiğimiz hafta yakaladığı bu başarıyı bu haftada sürdürüp sürdüremeyeceği merakla bekleniyor. 22. bölümü yayınlanacak olan yapımdan paylaşılan görüntüler öyle mesajlar veriyor ki, herkesi fazlasıyla şaşıracak.

Nazım ile Nehir arasında fragmana yansıyan öpüşme görüntüleri büyük dikkat çekmişti. Ancak 22. bölüm 2. fragmanında ise Nazım ile Bahar’ın evleneceği de ortaya çıktı. Gelinlik giyen Bahar ile Nazım gayet mutlular.

Baraj dizisinden öyle bir karakter ayrılık ki, her şey birbirine girecek! 1

Rahatsızlanan Hakan Polat’ın cenazesinin yapıldığı gözüküyor. Nehir’in kendisini kandıran ve Nazım’dan ayıran Hakan’a öfkesi biliniyordu. Hakan’ın ölümünün perde arkası da herkesi meraklandıran bir başka detay. Bu görüntüler aynı zamanda Hakan karakterini canlandıran Koray Şahinbaş’ın da diziden 22. bölümde ayrılacağını gösteriyor.

Baraj dizisinden öyle bir karakter ayrılık ki, her şey birbirine girecek! 2

Cenazede Tarık ile Nehir arasında bir yakınlaşma da yaşanıyor. “Benimle evlenir misin Tarık” diye teklifte bulunan Nehir de başka bir intikam planı mı devreye aldı? Nazım’ın intikam planları devam ederken, bundan herkes nasibini alacak gibi duruyor. Ancak Nehir de boş durmayacak.

Nazım ve Nehir’in birlikte olduğu, Hakan’ın aracının içinde rahatsızlandığı ve öldüğü 22.bölüm fragmanını videodan izleyebilirsiniz.

İşte Baraj dizisi 22. bölüm özet bilgileri:

Nehir’in herkesin önünde yüzüğü Bahar’dan alması büyük bir skandal yaratır. Bahar ve Tülay
artık Nehir’i aynı evde istemese de Hakan karısını yanında tutmaya kararlıdır. Fakat artık gözü
kararmış olan Nehir’in tek bir amacı vardır: Nazım’ı geri kazanmak.

Fulya gerçekleri öğrenince, Tarık’ın her şeyini kaybetmesi an meselesidir. Ancak hiç
beklemediği bir kişiden ani bir teklif alması onun için her şeyi değiştirecektir.