Ana sayfa Sosyal Medya Özge Yağız, Yemin’deki rol arkadaşı Gökberk Demirci’yi adeta büyülemiş!

Özge Yağız, Yemin’deki rol arkadaşı Gökberk Demirci’yi adeta büyülemiş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sol Yanım isimli Star TV dizisinde başrol olarak yeniden ekranlara dönüş yapan Özge Yağız, Kanal 7 ekranındaki Yemin dizisinde Reyhan karakteri ile ünlenmişti.

Bu karakteri 2 sezon başarıyla canlandıran oyuncu, 2. sezonun finalinde ise yapımdan ayrıldı. Özge Yağız’ın ayrılığının ardından Yemin dizisinin reytinglerinin düşmesi ve artık sadece hafta sonları ekrana gelmesi dikkatleri çekti.

Gökberk Demirci ile Özge Yağız arasında aşk yaşandığı da geçtiğimiz yıl ortaya çıkmış, çift sosyal medya paylaşımları ile de bu aşkı doğrulamıştı. Demirci, sevgilisi ile evlilik kararı aldıklarını ama zamanı konusunda henüz bir netlik olmadığını, zamana bıraktıklarını ifade etti.

TV100 kameralarına konuşan Demirci, sevgilisine olan aşkının da ne kadar büyük olduğunu ifade eden cümleler kurdu.

Sevgilisi ile aynı yapımda rol almanın çok keyifli olduğunu anlatan Demirci, sevgili olmanın yanı sıra partner olarak da Özge Yağız’ın çok özel birisi olduğunu söyledi.

Şimdi ise ayrı dizilerde yer aldıklarını ifade eden oyuncu, gelecekleri için, daha mutlu olmak için çaba harcadıklarını, yoğun çalışmayı da kabullenmek durumunda olduklarını söyledi.

Gökberk Demirci, “Her şeyi, bir insanda olabilecek her şey” diyerek sevgilisinin her yönünü çok beğendiğini sözlerine ekledi.