Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde hem gönül hem karakter ayrılıkları var!

Yasak Elma dizisinde hem gönül hem karakter ayrılıkları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi entrikalarla dolu yeni bir bölümle daha hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin 102. yeni bölümünde olay üstüne olay var… İzleyiciler olaylar zinciri sırasında ekrana adeta kilitli kalacak.

Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Berk Oktay, Erdal Özyağcılar, Nilperi Şahinkaya ve Gülenay Kalkan’ın kadrosunda yer aldığı dizinin yeni bölümünde ayrılıklar üst üste gelecek… Öncelikle dizide hikayesi biten Mahmut ölerek veda ediyor. Mert Altınışık artık yapımda yerini almayacak. Can Nergis’ten sonra bir karakter daha diziye veda etmiş oluyor…

Şahika kendisini öldürtmek isteyen Hasan Ali beye karşı bir zafer daha kazanıyor… Şahika’nın evde saldırıya uğradığı anlar da heyecanın dozunu iyice artıracak.

Dizide bir de gönül ayrılığı var… Çağatay ile Yıldız’ın arasına Cansu girdi… Çağatay ile Cansu’yu evde yakalayan Yıldız, “Allah ikinizin de belasını versin. Bir daha sakın benim gözüme görünme” diyerek rest çekiyor.

Yıldız ve Çağatay’ın arası açıldı mı gibi… Ancak Çağatay’ın Yıldız’a gerçekleri anlatması olayları değiştirebilir.

Cansu ise entrikalarının cezasını çekecek ve önüne geleni tehdit edecek… Nilperi Şahinkaya’nın canlandırdığı Cansu karakterinin bundan sonra yapacakları da merakla bekleniyor.

Bir de yangın meselesi var… Çağatay ve Yıldız’ın olduğu evde yangın çıkıyor. Yasak Elma dizisinin 15 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 102. yeni bölümü heyecan ve entrika dolu olarak geliyor.