Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisinin mi, Yeni Hayat’ın mı yaptığı doğru?

Baraj dizisinin mi, Yeni Hayat’ın mı yaptığı doğru?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz- Fox TV ekranında ilk 2 bölümü yayınlanan Baraj dizisi, koronavirüs salgını nedeniyle ekranlara zorunlu ara vermek durumunda kaldı.Çekimlerin yapılamaması, setin salgın nedeniyle durdurulması Baraj dizisi adına kötü bir gelişme oldu.

Aslında dizinin erteleneceğine yönelik bir beklenti oluşmuş ama son anda yola devam kararı çıkmıştı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin müthiş performansı da Fox TV’nin yüzünü güldürmüştü. Salı akşamları için Kadın dizisinin bıraktığı reytingi Baraj ile alabileceğini gören Fox TV, acaba hesap hatası mı yaptı?

blank

Baraj dizisi ertelense ve koronavirüs salgınının hafifleyerek setlerin yeniden çalışmaya başlanması beklenseydi daha mı iyi olurdu? Zira Baraj, iyi başlamış olsa da bundan sonraki sürecin belirsizleşmesi dizinin de uzun sürecek bir ara nedeniyle unutulmasına sebep olabilir.

Bu noktada Yeni Hayat dizisinin ise 27 Mart Perşembe akşamı yayınından vazgeçildi. Dizi için uzun bir hazırlık dönemi ve çekim dönemi yapılmıştı. Elde yayınlanabilecek stok olduğu biliniyordu. Zira ilk bölüm fragmanı bile 2-3 hafta önceden yayınlanmıştı. Baraj dizisi gibi eldeki stoklar ile başlanıp sonra duruma bakılabiirdi.

blank

Ancak Kanal D bunu tercih etmedi. Yeni Hayat dizisinin yayını ertelendi.Serkan Çayoğlu, Melisa Aslı Pamuk, Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın buluştuğu yapım heyecanla bekleniyor. Ancak ne zaman yayınlanacağını kimse bilmiyor.

İşte bu noktada sizce Baraj dizisi ilk 2 bölüm yayınlanıp belirsiz bir süre ara vererek mi doğru yaptı?

Yoksa Yeni Hayat dizisi mi, hiç başlamayıp heyecanı yüksek tutarak mı doğru yaptı?

Yorumu okuyucularımıza bırakıyoruz.