Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sete çıkmasına İBB engel getirebilir!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın sete çıkmasına İBB engel getirebilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin setinde çalışmaların yeniden başladığı geçtiğimiz hafta alınan sağlık tedbirlerinin açıklanması ile ortaya çıkmıştı.

Tüm set ekibi özel tulumlar giyerek çekimlere katılırken, setin girişinde herkesin ateşinin ölçüldüğü,tüm çalışanların toplu taşıma kullanmadan sete getirildiği, çekimler öncesinde tüm mekanları ve araçların da dezenfekte edildiği, yakın dövüş sahnelerinin kaldırıldığı ve oyuncular arasında da sosyal mesafenin korunarak çekimlere başlandığı bildirilmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sete çıkmasına İBB engel getirebilir! 8

Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Burak Sergen gibi isimlerin yer aldığı EDHO’da çekimlerin yeniden başlaması dizinin hayranlarını mutlu etti ama endişeli olanlar da var. Hem oyuncuların hem de set ekibinin koronavirüs salgınından zarar görmesi ihtimalini dile getiren dizi hayranları, çekimlere başlamanın ne kadar doğru olduğunu da sorgulamıştı.İşte bu noktada İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir adım gelebilir.

İBB, yetki kendisinde olduğu için İstanbul sınırları içindeki tüm dizi setlerini durdurmaya yönelik bir karar alabilir. Bunun ilk işaretini CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu verdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dışında Gel Dese Aşk’ta çalışmalar yapılıyordu. Ancak Gel Dese Aşk’ın ara verdiği bilgisi var. Başka hangi diziler İstanbul sınırları içinde çekime devam ediyor, net bilgi yok.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın sete çıkmasına İBB engel getirebilir! 9

Canan Kaftancıoğlu, kamuoyundan büyük tepki çeken ve sosyal mesafeye uyulmayan dizi setlerindeki çalışanlarla ilgili bir girişimlerinin olacağını söyledi.

İstanbul’da bu konunun belediyelerin yetkisinde olduğunu aktaran Kaftancıoğlu, dizi setlerini durdurma kararı almak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile görüşeceklerini açıkladı. İBB’den karar çıkarsa İstanbul sınırları içerisindeki tüm dizi setleri duracak.