Ana sayfa Dizi Fragmanları Baraj nereden nereye geldi, ‘final yapar’ denilen dizi, herkesi ters köşeye yatırdı!

Baraj nereden nereye geldi, ‘final yapar’ denilen dizi, herkesi ters köşeye yatırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının Mart ayında iki bölümü yayınlanan Baraj dizisi büyük ilgi görmüştü ama pandemi arası nedeniyle de uzun süre hayranları ile buluşamadı. 6 ayın ardından 2020-2021 sezonunda yeniden ekrana dönen Baraj, ilk bölümlerinde öyle düşük reytingler aldı ve hikaye de öyle sıkıcıydı ki, izleyiciler bir anda diziden kaçmıştı.

Ancak hikayede sırların birbiri ortaya çıkması ile birlikte, anlatım tarzının ve konseptin de yenilenmesi ile her şey bir anda değişti. Final yapması beklenen dizi, yükseldikçe yükseldi. En sonda 2021 yılının ilk haftasında 9’lara dayanan reytingi ile birincilik bile elde etti.

Final yapacak mı, sorusundan birinciliğe müthiş bir yükselişin ve geri dönüşün hikayesini yazdı. Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Sumru Yavrucuk ve Gizem Karaca’nın başrollerinde yer aldığı dizinin 22. bölümünde öyle olaylar yaşanacak ki, izleyiciler fazlasıyla şaşıracak.

Hakan ölecek, Nehir ve Nazım birlikte olacak. Nehir tam Nazım’ı kazandığını sanırken, hayatının şokunu yaşayacak. Bahar ve Nazım evlenecek. Hakan’ın ölümünden sonra da Nehir, Tarık’a evlenme taklifi yapacak.

Nazım bir bir intikam alırken, Nehir de boş durmayacak. Baraj dizisinin güçlü hikayesi ile her hafta çok daha etkileyici bölümlerle geliyor olması da izleyicileri ekran başına çekiyor.

Aylar önce “final yapar” diye konuşulan dizi, 2021 yılının başlarında şahlanış yaşıyor… Peki Baraj dizisinin 22. yeni bölümünde neler olacak? Videodaki fragmana bakın, nasıl büyük olaylar yaşanacağını görün…