Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor, Yalancı ve Baba dizilerinden sonra Hazal Türesan’dan bir bomba dizi daha geliyor!

Mucize Doktor, Yalancı ve Baba dizilerinden sonra Hazal Türesan’dan bir bomba dizi daha geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Türesan, son yıllarda üst üste başarılı dizi projelerinde yer alarak ismini geniş kitlelere duyurma konusunda çok önemli işlere imzasını attı. 2010 yılında kadrosunda yer aldığı Unutma Beni dizisindeki Azra karakteri ile dikkat çeken Hazal Türesan, ardından Kara Para Aşk dizisinde Aslı olarak beğeni toplamıştı.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Yasemin karakteri de oyuncunun yeteneklerini sergilemesi için çok önemli işlerden birisi olarak kabul ediliyor. Üst üste dizi projeleri çekmesi ile bilinen ve rol aldığı yapımların uzun süreli olmasıyla da dikkat çeken Hazal Türesan, özellikle Mucize Doktor dizisindeki Beliz karakteri ile büyük popülerlik sağladı.

2 sezon süren Mucize Doktor dizisinin başrolünde yer alan oyuncu, ardından Yalancı ve son olarak da Baba dizisinde izleyici karşısına çıktı. 30. bölümü ile birlikte 20 Aralık Salı akşamı son kez izleyicilerle buluşacak olan Baba dizisinde Begüm karakterini canlandıran oyuncu gayet başarılı bir performans ortaya koydu. Karakter dizinin finalinden önce hikayeden çıktı ve Hazal Türesan için de yeni projeler için gelen teklifleri değerlendirme vakti geldi.

Ünlü oyuncunun Bein Connect platformu için hazırlıkları devam eden Sarmaşık Zamanı isimli yeni bir dizide rol alacağına yönelik bilgiler basına yansıdı. Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Yiğit Kirazcı, Pervin Bağdat ve Emre Karayel gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı Sarmaşık Zamanı dizisi, işlenen bir cinayet ve ardından yaşanan nefes kesici olaylar ile bir aksiyon yapımı olarak öne çıkıyor.

Hazal Türesan da bu dizide Arzu karakterini canlandıracak. Dizinin yakın bir zaman içinde sete çıkması bekleniyor. Hazal Türesan da kariyerine ilk başladığı günden bu yana hep dikkat çeken, uzun süren yapımlarda rol alan birisi olarak tecrübesini yeni rolüyle yeniden ekrana yansıtacaktır.