Ana sayfa Dizi Haberleri Gülcemal dizisinin erken final yapma ihtimalini zorlaştıran 2 önemli karar!

Gülcemal dizisinin erken final yapma ihtimalini zorlaştıran 2 önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gülcemal dizisinin hayranlarının endişeli bir şekilde beklemekte olduğunu, reytinglerin ortalamaların altında olması nedeniyle de erken final ihtimalinin bulunduğunu biliyoruz. Sosyal medya ortamında da dizinin hayranları sürekli olarak “Lütfen final olmasın” diye yorumlar paylaşarak, tehlikenin farkında olduklarını ifade ediyorlar.

Murat Ünalmış ile Melis Sezen ikilisinin başrolünde yer aldığı Gülcemal dizisinin, hikayesi sağlam ve oyuncu kadrosu da gayet başarılı şekilde rollerini sırtlıyor. İki başrol oyuncusunun enerjisini beğenen ve onları destekleyen geniş bir izleyici kitlesi de oluştu. Ayrıca dizinin yurt dışına yönelik satışlarının da yüksek olabileceği yönünde bir beklenti var. Bu beklentiyi doğuran şey ise sosyal medya ortamında yabancı dizi hayranlarının Gülcemal dizisine çok yoğun bir ilgi göstermesi.

Ancak Fox TV’nin daha önceki kararlarına bakarak Gülcemal dizisinin ikinci sezonda da devam etme ihtimalinin yüksek olmadığını düşünenler de bir hayli fazla. Bunun nedeni de kanal yönetiminin daha önceden aldığı ve milyonlarca izleyiciyi kahreden erken final kararları olduğunu söylemek lazım.

Fakat bu sezon Fox TV cephesinden farklı değerlendirmeler geliyor. Bunlara iki örnek yakın zaman içinde yaşandı. Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisi de reytinglerde ortalama oranlara ancak ulaşabiliyor ve yurt dışı ilgisinin de çılgınlık boyutunda olduğu biliniyor. Fox TV, diziyi en az 26 bölüm ekranda tutma konusunda kararlı gözüküyor ve 14. bölümde sezon finali yaparak gelecek sezonda da diziyi izleyicilerle buluşturma kararlılığında.

Benzer bir durum da yine Fox TV’nin yeni dizilerinden Tetikçinin Oğlu için gerçekleşti. Dizide Sibel karakterini canlandıran Bahar Şahin, sezon çekimlerini tamamladıklarını duyurdu. 8 bölüm çekildiğini belirten oyuncu, gelecek sezonda da diziye devam edeceklerini açıkladı. Bu sözlerden de anlaşıldığı üzere Adım Farah ve Tetikçinin Oğlu dizi projeleri için Fox TV devam etme kararlılığı gösteriyor.

Şimdi de izleyicilerin büyük ilgisini çeken, yurt dışında da dikkat çeken bir yapım olan Gülcemal dizisi için umutlar artacaktır. Zira Tetikçinin Oğlu devam edebiliyor ise, Gülcemal dizisi de benzer reytingler alan bir yapım olarak yoluna devam edebilir.

Tabii ki bunlar bir değerlendirme ve Fox TV’nin Gülcemal dizisi için nasıl bir karar alacağı da yakında ortaya çıkacaktır. Ancak dizinin hayranlarını umutlandıran asıl gelişme, kanal yetkililerinin artık izleyicilerin yapımlara olan sadakatini dikkate almadan verdikleri erken final kararlarının Fox TV’ye çok olumsuz yansıması… Çünkü her yeni projede Fox TV yapımları sorgulanır oldu.

Fox TV’nin olumsuzluğa sürüklenen imajını değiştirme hedefinde; Adım Farah, Tetikçinin Oğlu ve ardından Gülcemal dizilerine destek verilmesi önemli fark yaratacaktır.