Ana sayfa Dizi Fragmanları Barbaros Hayreddin dizisinde olay var! Barbaros ve leventleri Himara Kalesi’nde esir düşüyor!

Barbaros Hayreddin dizisinde olay var! Barbaros ve leventleri Himara Kalesi’nde esir düşüyor!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan, güçlü prodüksiyonu ve başarılı oyuncu kadrosuyla Kapudan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatının anlatıldığı Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, 28 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de on beşinci bölümüyle ekranlara geliyor.

İzleyicilerin Cuma gününü sabırsızlıkla beklediği Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı’nın yeni bölümü yine aksiyon dolu ve sürprizli izlenecek. Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı’nda bu hafta neler olacak? İşte tüm detaylar:

Barbaros Hayreddin ve reisleri Himara Kalesi seferinde kurulan tuzağın üstesinden geldikten sonra gizlice kaleye varmanın planını yaparlar Dorya’nın yenilmesiyle kendi itibarının da yerle bir olacağının farkında olan Şarlken, Himara Kalesi’ne gitmeye karar verir. Salih Reis de bu seferden geri kalmak istemez ve Şarlken’le beraber yola koyulur.

Payitaht’ta kalan Derviş ise İskender Çelebi’yi öldürenin Pargalı İbrahim Paşa olduğunu ispatlayacak delili bulur. Ancak bu delilden Şahsuvar da haberdar olur ve Pargalı İbrahim Paşa’ya iletir. Derviş ve Ayas Paşa ise artık İbrahim Paşa’nın sonunun geldiğini düşünmektedir. İki taraf da son ana kadar mücadeleden kaçınmayacaktır.

Barbaros Hayreddin fetih için geldiği Himara’da Kemankeş Paşa’nın Şarlken’in elinde esir olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Turgut Reis ve leventlerinin de katılmasına rağmen sayıca yetersizlerdir hala. Kemankeş Paşa’nın da Şarlken’in elinde olması Barbaros Hayreddinlerin işini daha zorlaştırmıştır. Ancak Sultanın fermanı gereği fethi mümkün kılacak bir plan yapmaları da şarttır. Luna ise Himara’ya varır varmaz adanın nerede olduğunu öğrenmek için haritayı aramaya başlar. Luna’yı zor bir görev beklemektedir. Üstelik Barbaros’la yüzleşmekten de kaçamayacaktır.

Turgut Reis ve leventleriyle beraber Şarlken’e esir düşen Barbaros Hayreddin, Himara Kalesi’nin zindanından muzaffer bir komutan olarak çıkmanın yolunu arayacaktır.

‘’Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı‘’ dizisinde; Tolgahan Sayışman, Timur Acar, Ufuk Özkan, Bahadır Yenişehirlioğlu, Arif Pişkin, Melisa Döngel, Hasan Küçüktekin, Başak Daşman, Ceren Soylu, Gökhan Gencebay, Deniz Çom, Gurur Aydoğan, İlkay Kayku, Yılmaz Bayraktar, Duygu Gürcan, Halil İbrahim Kurum, Gizem Aydın, Ercüment Fidan, Sibel Kasapoğlu, Demirhan Demircioğlu, Yaşar Aydınoğlu, Yiğit Arda Tan, Revma Çolak gibi başarılı isimler rol alıyor.