Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hayranlarına bir sürprizi var!

Oktay Kaynarca’nın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi hayranlarına bir sürprizi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisindeki etkileyici performansı ile atv’nin başarılarına yenilerini ekliyor. Tabii ki ünlü oyuncu hem başrolde yer aldığı hem de ilk yapımcılık deneyimi olan bu proje için çok çaba harcıyor. İzin günlerinde evden çıkamadığını, dinlenmeye çalıştığını söyleyen Oktay Kaynarca, dostları ile bir araya gelmeye çalıştığını ama bunu da çoğu zaman yapamadığını söyledi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin başarısı için neredeyse tüm zamanını harcayan Oktay Kaynarca, dizinin hikayesinde ismi çok geçen Kayıkçı karakteri ile ilgili bilgiler de verdi. Henüz ortaya çıkmayan ama adı dolaşan Kayıkçı karakteri dizinin sezon finaline doğru ortaya çıkabilir. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin gelecek sezonda da devam etmesi kesin gibi gözüküyor. Oktay Kaynarca da ikinci sezon öncesinde heyecanı artırmak için Kayıkçı karakterinin sezon sonuna doğru ortaya çıkabileceği değerlendirmesini yaptı.

Dizi TV programına konuşan oyuncu, bu yeni karakter ile ilgili şunları anlattı: “Belki sezon sonuna doğru ortaya çıkartabiliriz. Belki son 2 bölümden itibaren çıkartabiliriz. Ama bilmiyorum, bir anda karar verip de ortaya hemen çıkartabiliriz. Ama bundan sonraki Cezayir’in ve etrafının, ailesinin başına bela olacak büyük karakter o. Onun etrafından bir sürü bağlantılar olacak. Şimdilik yok ama onunla ilintili birileri çıkacak.”

Dizinin hikayesinde Cezayir Türk ve adamları Kayıkçı karakterini her yerde arıyor. Ancak o bir hayalet gibi ve ne yapılırsa yapılsın ortaya çıkartılamıyor. Kayıkçı’nın Cezayir ve adamlarının yaptığı her şeyden haberdar olması, onlardan bir adım önde olduğu görüntüsünü ortaya çıkartıyor.

İşte böyle etkili bir karakter ile Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ikinci sezonda çok daha aksiyon dolu ve daha etkili bir hikaye ile izleyicilerle yeniden buluşması bekleniyor.

Cezayir Türk’e telkinler ise Kayıkçı’dan uzak durması yönünde ama onun hedefi değişmeyecek ve Kayıkçı karakteri dizinin en dikkat çeken unsurlarından birisi olmayı sürdürecek. Bakalım dizide büyük önem verilen bu karakteri hangi ünlü oyuncu canlandıracak?