Ana sayfa Sosyal Medya Hayat Bugün dizisinin erken finali Hazar Ergüçlü’ye ağır geldi!

Hayat Bugün dizisinin erken finali Hazar Ergüçlü’ye ağır geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan ve New Amsterdam isimli Amerikan dizisinin yerli uyarlaması olarak öne çıkan Hayat Bugün dizisi, ne yazık ki final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Doktor dizisi olarak izleyicilerin büyük ilgi göstermesi beklenirken, elde edilen düşük reytingler dizinin sonunu getirdi.

Ulaş Tuna Astepe, Hazar Ergüçlü, Hande Doğandemir ve Tansel Öngel gibi önemli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin finalinin oyuncuları da rahatsız ettiği anlaşılıyor. Hazar Ergüçlü, dizinin reytingler nedeniyle bitmesinin ardından yorumlarda bulundu.

“Dizimiz bitti, üzgünüz” diyen oyuncu, reyting konusunda ise şöyle konuştu: “Enteresan bir denge. Çok tartarak yaklaşmak zorunda kalıyoruz işlere. Biraz sınırlayıcı tabii ki ama yapacak bir şey yok.”

Hayat Bugün dizisinin erken finali Hazar Ergüçlü'ye ağır geldi! 7

Hazar Ergüçlü’nün bu sözlerinden Hayat Bugün dizisinin bitmesine çok üzüldüğü anlaşılıyor. Bundan sonraki projelerinde de reyting sıkıntısını düşünerek projelere daha farklı şekilde yaklaşacağı da anlaşılan ünlü oyuncu, artık seçim yapmakta çok zorlanacak gibi gözüküyor.

Yönetmen sevgilisi Onur Ünlü’den de ayrılması ile magazin gündeminde yer alan Hazar Ergüçlü, rasyonel bir sebebi olmadığını ve 5 yıllık ilişkilerinin yıprandığı için bittiğini anlattı.

Onur Ünlü’nün kendisinin arkadaşı ve ailesinden birisi gibi olduğunu anlatan oyuncu, net ifadeleriyle dikkat çekti.