Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin afişi ortaya çıktı! Ortalığı yerinden oynatacak bir iş geliyor!

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin afişi ortaya çıktı! Ortalığı yerinden oynatacak bir iş geliyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Yaz başından bu yana küçük küçük tanıtımı yapılan ve son anda tam adı Barbaroslar olarak Akdeniz’in Kılıcı olarak açıklanan TRT’nin yeni dönem dizisinin yayına girmesi için neredeyse her şey hazır. Dizinin tanıtımlarından sonra afişi de yayınlandı.

16 Eylül Perşembe günü saat 20:00’de TRT 1 ekranında ilk bölümü yayınlanacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin yayını için hazırlıklar son aşamaya geldi. Dev bütçeli yapım çok uzun süredir büyük merakla bekleniyor.

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin afişi dün sosyal medyada paylaşıldı. Dizinin afişi, son derece başarılı kostümlerle dönemin çok iyi yansıttığının önemli bir göstergesi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin afişi ortaya çıktı! Ortalığı yerinden oynatacak bir iş geliyor! 7

Dizinin aksesuarlarından dekoruna her ayrıntısının oya gibi işlendiği, çok büyük bütçelerin ayrıldığı hem afişten hem de bugüne kadar ortaya çıkan set fotoğraflarından açıkça anlaşılıyor. Tüm bu ipuçlurı diziye olan merakı da katbekat artırıyor.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinin kadrosunda Düzyatan ve Astepe’nin yanı sıra Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu yer alacak.

Doğan Ümit Karaca’nın yönetmenliğini yaptığı dizi bir ES Film projesi olarak dikkatleri çekiyor. Midilli’den çıkan dört kardeşin, tehlikelere göğüs gererek yükselmelerini ve denizlerin fatihi olmalarını konu alan dizi, herkesi etkileyecek görüntülerle dolu olacak