Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai’yi kaçıranlara çok güzel haber!

Hercai’yi kaçıranlara çok güzel haber!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün adını sadece Türkiye değil tüm dünyaya duyurmasını sağlayan Hercai dizisi yayınlandığı dönem ortalığı kasıp kavurmuştu. Çok sevilen bu dizi tekrar bölümleriyle yine ekranlarda olacak.

Başrollerinde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün yer aldığı Hercai dizisi ATV’de üç sezon yayınlanmış ve 96. bölümde final yapmıştı. Başroldeki iki genç oyuncunun kariyerinde çok büyük sıçrama yapmasını sağlayan dizinin senaryosunu Sema Ergenekon kaleme almıştı.

Büyük bir hayran kitlesine sahip Hercai dizisi şimdi kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için yeniden ekranda. Hercai dizisi hafta içi her akşam saat 22:00’de a2 ekranında olacak.

atv’nin en iyi projelerinden birisi olan dizi, başrol oyuncularının da geniş kitlelere ulaşmasını sağladı. Ebru Şahin ve Akın Akınözü, büyük çıkış yaparak sadece ülkemizde değil, yurt dışında da tanındı.

Hercai'yi kaçıranlara çok güzel haber! 7

Bugüne kadar 46 ülkede yayınlanan dizi geçtiğimiz günlerde Arjantin’de de izleyicinin karşısına çıkmaya başladı.

Mardin Midyat’ta çekilen dizi, Akın Akınözü’nün canlandırdığı Miran ile Ebru Şahin’in hayat verdiği Reyyan’ın imkansız aşkını anlatıyordu. Reyyan ve Miran’ın çift olarak büyük uyum yakalaması dizinin büyük başarı kazanmasının en büyük etkenlerinden biriydi.

Hercai, bir süre önce ABD’nin en büyük gazetelerinden biri olan Washington Times’a da haber olmuştu. Haberde, İspanyolca konuşulan ülkelerde Amor Y Venganza adıyla yayınlanacak olan Hercai dizisinin özellikle bu ülkelerde gördüğü büyük ilgiden bahsedilmişti.