Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye’nin gündemine yerleşti!

Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye’nin gündemine yerleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en başarılı komedi oyuncularından Çağlar Çorumlu, bugüne kadar rol aldığı dizi ve filmlerdeki performansıyla birçok kez gündem oldu. Ancak Çorumlu bu kez bir reklam filminde Zeki Müren’i canlandırarak oyunculuktaki yeteneğinin zirvesine ulaştı.

Bugüne kadar Jet Sosyete, Güldür Güldür Show, Avrupa Yakası gibi birçok başarılı yapımda rol alan oyuncu Çağlar Çorumlu şimdi de rol aldığı reklam filmiyle gündemde. Bir bankanın reklam filmi için Zeki Müren’i canlandıran Çağlar Çorumlu, oyunculuktaki yeteneğiyle Türkiye’nin gündemine yerleşti.

Çağlar Çorumlu’nun Zeki Müren’i canlandırdığı reklam filmini aşağıda izleyebilirsiniz.

Reklam filmi yayınlandıktan kısa süre sonra Twitter’da TT oldu. Çağlar Çorumlu’nun oyunculuğu tam puan alırken reklamda Zeki Müren’in kullanılması çok büyük bir tepkiye de yol açtı.

Tepki gösterenlerden biri İzzet Çapa’ydı. Çapa Twitter’da yaptığı paylaşımda reklamın derhal geri çekilmesi gerektiğini belirterek “Bu reklam rahmetli Zeki Bey’in hatırasına saygısızlık ediyor. Beyler, sevenlerini daha da fazla incitmeden bu reklamı derhal geri çekin..” diye yazdı.

Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 13

Reklam filmine bir tepki de siyasetçi Barış Yarkadaş’tan geldi. Yarkadaş reklamın Zeki Müren’in anısına büyük saygısızlık olduğunu söyledi ve şöyle yazdı: “İŞ BANKASI – Maximum Kart reklamı, Zeki Müren’in anısına karşı saygısızlıktır. İş Bankası bu saygısızlığı yapmaktan vazgeçmeli ve reklamı geri çekmelidir. Zeki Müren’i canlandıran Çağlar Çorumlu da bu saygısızlığa alet olmuştur. Her şey para değil Çorumlu…”

Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 14

Her ne kadar tepki büyük olsa da reklamın ana fikrini ve Çağlar Çorumlu’nun oyunculuğunu beğenenler ve takdir edenler de çoğunlukta. Reklamı çok beğenenlerden biri oyuncu Nilgün Belgün oldu.

Nilgün Belgün Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: “Zeki Müren reklamı kendisine saygısızlık mı oldu onu bilemem. Ben onu tekrar hatırlattığı için mutlu oldum sadece. Çağlar Çorumlu’yu da tebrik ederim çok iyi canlandırmış. Taklitlerin aslını yaşattığına inananlardanım.”

Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 15

Çağlar Çorumlu’nun Zeki Müren’i canlandırdığı reklam filmiyle ilgili yapılan yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz:

Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 16 Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 17 Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 18 Çağlar Çorumlu Zeki Müren oldu! Türkiye'nin gündemine yerleşti! 19