Ana sayfa Sosyal Medya Tozluyaka dizisinin Hazal’ı Çağla Şimşek, evlilik teklifinde çıtayı çok düşürdü!

Tozluyaka dizisinin Hazal’ı Çağla Şimşek, evlilik teklifinde çıtayı çok düşürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2002 yılında dünyaya gelen Çağla Şimşek, enerjik ve neşeli bir yapıya sahip. Oyuncu, Onedio youtube kanalında sosyal medyada hayranların yaptığı yorumları kendisine uyarlayarak yanıtlar verdi ve ortaya ilginç sözler çıktı.

Çağla Şimşek karşı cins ile ilişkiler konusunda kendisinden bazı örnekler verdi ve “Yakın arkadaşlarım tüm hataları yapar, ben onlardan ne yapmamam gerektiğini öğrenirim” diyerek gülümsetti.

Aşık olduğu zaman yerin ve zamanın bir öneminin olmadığının altını çizen ünlü oyuncu, evlliik teklifi konusunda ise büyük hayallere sahip değil. Çağla Şimşek, “Çok aşık olursam yerin ve zamanın önemi yoktur. Bana sadece, ‘benimle evlenir misin’ mesaj bile atsa olur. Çok seviyorsam ve kendisi de çok iyi bir insansa neden olmasın. Çok sıkıntı değil, tekliflere takılmayabilirim” şeklinde konuştu.

Hiç kimsenin içindeki çocuğu kaybetmemesini dileyen oyuncu, “İçindeki çocukluğu yaşat, kaybetme” dedi.

Bir sosyal medya kullanıcısının “Yakın arkadaşlarımla yakın olmamın sebebi onların psikoloğu olmam” şeklindeki sözlerini yorumlayan Çağla Şimşek, vurgulu bir şekilde şunları söyledi:

“Evet, yargı dağıtmışsın, kesinlikle katılıyorum. Bu çok güzel bir şey. Benim için bu geçerli olabilir. Çok hata yapalar ve her seferinde yine gelip bana anlatılar. Anlatın, dinlemeyi severim.”