Ana sayfa Dizi Haberleri Barbaroslar dizisinde ilk sezon olmadı, ikinci sezon için beklenti yüksek!

Barbaroslar dizisinde ilk sezon olmadı, ikinci sezon için beklenti yüksek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Barbaroslar dizisinde ikinci sezon için izleyicilerin önemli talepleri bulunuyor! TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli dizinin ilk sezonu gelecek hafta bitecek. Dizinin ikinci sezonda da devam etmesi planlanıyor. Ancak reytinglerin hiç de iyi olmadığını ve TRT1’in amaçladığı başarının çok uzağında olduğunu söylemek gerekiyor.

Dizinin 19 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 31. bölümü tüm izleyici gruplarında ortalamanın altında reytingler elde ederek, sadık izleyicileri telaşlandırdı. Dizinin reytinglerinin düşmesi demek, ikinci sezon öncesi pek de olumlu bir durum değil. Engin Altan Düzyatan ile birlikte Pelin Akil’in de diziden ayrıldığının ortaya çıkması ise hayranları bir kez daha üzdü.

Birçok dizi hayranı Barbaroslar’ın ikinci sezonda çok daha etkili bir hikaye ve daha güçlü sahnelerle izleyici karşısına çıkması gerektiğini düşünüyor. Özellikle de Engin Altan Düzyatan’ın boşluğunun doldurulmasının zor olacağını belirten dizi hayranları, yaz döneminde büyük değişiklikler yapılacağının farkında.

Barbaroslar dizisinin ikinci sezonu ile yeniden ekranlara çok başarılı bir dönüş yapması için özellikle Ulaş Tuna Astepe’nin hikayenin merkezinde olması gerektiğini belirten hayranlar, oyuncuya da daha etkili performans sergilemesini bekledikleri yönünde mesajlar yolluyor.

Bir dizi hayranı şöyle yazdı: Yeni sezonda yeni bir Hızır reis bekliyoruz. Genç çağlarını atlatmış, olgun bir reis belki Engin Altan Düzyatan’ın boşluğunu doldurmuş olur.”

Bazı oyuncuların hikayeden ayrılmasının bir fırsat olduğunu ve ikinci sezonda yeni karakterler ve yeni ünlü isimlerle daha etkili bir dizinin ortaya çıkabileceğini düşünen izleyiciler, özellikle senariste büyük iş düşeceğini belirten yorumlar yapıyor.

Barbaroslar dizisi ilk sezonu ile çok eleştirildi ama elde edilen tecrübeler ile birlikte, ikinci sezonun ilk sezondan daha iyi olacağı beklentisi de yüksek.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi 25 Mayıs Perşembe akşamı ilk sezonu tamamlayacak. TRT1’den yapılan duyuruda 25 Mayıs’taki bölümün sezon finali olacağı bildirildi.