Ana sayfa Dizi Fragmanları Fox TV’den iki dizi için final kararları duyuruldu!

Fox TV’den iki dizi için final kararları duyuruldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında bu sezon birçok dizi yayınlandı ve bunların büyük çoğunluğu da kısa süreli oldu. Bu yapımlar arasına Gülümse Kaderine isimli dizi de katıldı. Bahar Şahin ile Sude Zülal Güler’i başrolde buluşturan dram dizisi, ne yazık ki yeterli reytingler alamadığı için final yapıyor.

Fox TV’den yapılan duyuruda, 25 Mayıs Çarşamba günü beşinci bölümü ile birlikte Gülümse Kaderine dizisinin yayından kaldırılacağı açıklandı… Bahar Şahin’in bu gelişmeyi sosyal medya üzerinden öğrendiğini söylemesi ve yapımcılara da biraz sitemde bulunması dikkatleri çekmişti. Fox TV bu sezon 6 dizisini 5-6 bölümlük performansları iyi olmayınca yayından durumda ve izleyiciler de bu nedenle kanal yönetimi çok sert şekilde eleştiriyor.

Fox TV ekranında final yapacağı kesinleşen bir başka dizisi ise Evlilik Hakkında Her Şey oldu… Sezon başında gayet iyi bir çıkış sergileyen dizi, yurt dışında da ilgi gördü. Özellikle yurt dışı ilgisi nedeniyle son dönemde düşen reytinglere aldırmayan Fox TV, projeyi sezon sonuna kadar götürme kararlılığını sergiledi.

Gökçe Baladır, Barış Kılıç, Gökçe Eyüboğlu, Sumru Yavrucuk ve Tülin Ece’nin başrollerinde yer aldığı Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin devam etme ihtimalinden de bahsedildi ama, Fox TV, aldığı karar ile bu diziyi de 33. bölümde bitireceğini duyurdu.

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 32. yeni bölümü 24 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak. Final bölümü ise 31 Mayıs Salı akşamı izleyicilerle buluşacak. Böylece proje 33. bölümüyle veda edecek.