Ana sayfa Sosyal Medya Barbaroslar dizisine kurtarıcı olarak geldi, şimdi Cemre Gümeli için ayrılık vakti!

Barbaroslar dizisine kurtarıcı olarak geldi, şimdi Cemre Gümeli için ayrılık vakti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında yayınlanmakta olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi bu sezon başında çok büyük iddia ile izleyici karşısına çıktı. Ancak dizinin ilk bölümleri beklenildiği kadar etkili olmadı. İlk bölümlerde beklentiler yüksek olduğu ve izleyici de o kadar çok etkilenmediği için yüksek reytingler düşmeye başladı.

Sonraki süreçte ise dizinin hem yönetmeni hem senaristi hem de bazı oyuncuları değiştirildi. Bu değişim sırasında hikayeye katılan isimlerden birisi de Meryem karakteri ile Cemre Gümeli oldu… Genç oyuncu, diziye etkili bir rolle giriş yaptı ve bir anlamda yeniden izleyicinin ilgisini çekme planında kurtarıcı olarak görülen oyunculardan birisiydi.

Barbaroslar dizisine kurtarıcı olarak geldi, şimdi Cemre Gümeli için ayrılık vakti! 7

Barbaroslar dizisi bu değişimden sonra izleyiciden daha güçlü dönüşler aldı ve atılan adım da işe yaradı. Barbaroslar dizisinin sezon finaline doğru Meryem karakterinin hikayeden ayrılacağı ortaya çıktı.

Pelin Akil’in ardından Engin Altan Düzyatan’ın da diziye veda edecekleri ortaya çıkmıştı. Cemre Gümeli de bu isimlere katıldı. Oyuncunun 32. bölümde hikayeden ayrılacağı ortaya çıktı. Cemre Gümeli hayranları ise şimdiden yeni proje haberleri beklemeye başladı.

1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu, 2016 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Tatlı İntikam dizisiyle oyunculuğa başlayan Cemre Gümeli, Servet dizisinde tecrübe kazandı. Asıl dikkat çektiği Elimi Bırakma dizisindeki Cansu karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, daha sonra da Bay Yanlış’taki Deniz karakteri ile göz doldurdu.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ise oyuncu adına başarılı bir proje olarak kariyerine yazıldı.