Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen bire bir yaşadı, Türk dizileri sayesinde Amerika’da Türkçe öğrenenler var!

Melis Sezen bire bir yaşadı, Türk dizileri sayesinde Amerika’da Türkçe öğrenenler var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin yurt dışında büyük bir kitleyi etkilediğini herkes iyi biliyor. Melis Sezen de yakın zaman önce Sadakatsiz dizisinde birlikte rol aldığı Cansu Dere ile Miami’de bir araya gelmişti. İkili aylar sonra buluşunca hasret gidermiş ve oradaki hayranları ile buluşmuştu.

İşte bu buluşmadan Melis Sezen bazı önemli deneyimler elde etmiş. Oyuncu, Sadakatsiz dizisinin Telemundo isimli kanalda yayınlandığını ve Latin kökenli birçok kişinin de diziye gayet hakim olduğunu bizzat gördüklerini anlatarak duyurdu.

Melis Sezen, sokakta kendisine Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteri ile seslenen insanlar olduğunu ve hikayeyi de çok yakından takip ettiklerini bizzat onların tepkilerinden anladığını söyledi.

Oyuncu, ayrıca bu deneyim sırasında ilginç bir durum ile de karşılaşmış. Türk dizilerini seven bu izleyici kitlesi Türkçe öğrenmek için de önemli bir çaba sergiliyor.

Melis Sezen, “Bu arada Türkçe öğreniyorlarmış, bizim dizilerden. Hoş geldiniz ve merhaba kelimelerinin ötesinde, Türkçe cümle kuranlar da oldu. Bizim dizilerden Türkçe öğrenmeye başlamışlar” açıklamasını yaptı.

Uzun bir süre çalıştıktan sonra Miami’ye gittiğini hatırlatan oyuncu, bu dinlenme sürecinin kendisine çok iyi geldiğini söyledi. Melis Sezen, “Sadakatsiz ekibi ile birlikte gidip, başarının karşılığını görünce ben daha da mutlu oldum” dedi.