Ana sayfa Dizi Haberleri Mucize Doktor’da yeni bir mucize! Nazlı hamile!

Mucize Doktor’da yeni bir mucize! Nazlı hamile!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonun sonunda ekranlara veda edeceği açıklanan Fox TV dizisi Mucize Doktor’un 63. bölümünün fragmanı yayınlandı. Fragmanın sonunda Nazlı, Ali’ye hamile olduğunu söylüyor.

Mucize Doktor’un otizmli Ali Vefa’sı ilk bölümlerde bırakın dokunmayı insanlarla göz teması bile kuramıyordu. Ancak hastanedeki iş arkadaşının Ali Vefa’ya olan aşkı onu her gün değiştirdi. Ali Vefa tüm kurallarını yıktı ve geçtiğimiz bölümde Nazlı ile birlikte olmuştu. Bu bölümde de Nazlı’nın anne, Ali Vefa’nın da baba olacağını öğreneceğiz. Bakalım Ali Vefa’nın bu duruma tepkisi ne olacak?

Dizi, bu güzel gelişmeye rağmen ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Vedasına sadece iki bölüm kaldı. Mucize Doktor’un Twitter resmi hesabından cuma günü yapılan açıklamada dizinin ekranlara veda etmeye hazırlandığı bildirilmişti. Açıklamada 27 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 64. bölümle dizinin ekrana veda edeceği duyurulmuştu.

Yapılan açıklamada şöyle denilmişti:

“Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık.

Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…”

blank

Daha sonra dizinin sona erme kararının otizmli bir doktoru canlandırmaktan çok yorulan Taner Ölmez’in talebi üzerine ortaya çıktığını öğrenmiştik.

Ancak üçüncü sezonun çekilmesini beklerken final kararını öğrenen dizinin hayranlarının tepkisi çok sert olmuştu. İzleyiciler hakarete varan paylaşımlar yaparken #mucizedoktoradokunma hashtag’i uzun süre TT olmuştu.

Mucize Doktor’un 64. bölümü çarşamba akşamı Fox TV’de.