Ana sayfa Sinema Barış Akarsu Merhaba filmindeki kriz Almila Ada’nın fırsatı oldu!

Barış Akarsu Merhaba filmindeki kriz Almila Ada’nın fırsatı oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyuncu Almila Ada halen Kanal D’nin reyting birincisi dizisi Üç Kız Kardeş’te Dönüş karakteriyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Rol aldığı her dizide performansıyla dikkatleri üzerine çeken Almila Ada’nın kariyerinin ikinci filmini çekmeye hazırlanıyor.

Geçirdiği trafik kazası sonucu genç yaşta hayatını kaybeden rock şarkıcısı Barış Akarsu’nun hayatının anlatılacağı Barış Akarsu Merhaba isimli filmde geçen hafta büyük bir kriz yaşanmıştı. Filmde Barış Akarsu’nun kız arkadaşını canlandıracak Aslı Bekiroğlu bir TV kanalına Akarsu hakkında uygunsuz sözler söyleyince herkesin tepkisini almış ve projeden ayrılmasına karar verilmişti.

Artık sete çıkmaya hazırlanan film için bu büyük bir kriz olmuştu. Son anda yaşanan başrol krizi, son dönemin başarılı oyuncularından Almila Ada için büyük bir fırsat oldu. Yetenekli oyuncu Aslı Bekiroğlu’ndan boşalan rolde yer almayı kabul etti ve böyle kriz çözülmüş oldu.

Barış Akarsu Merhaba filmindeki kriz Almila Ada'nın fırsatı oldu! 132

Filmde Barış Akarsu’yu yine son dönemin dikkat çekici isimlerinden İsmail Ege Şaşmaz canlandıracak. Almila Ada da, Barış Akarsu’nun kız arkadaşı Zeynep’e hayat verecek. Filmin yapımcılığını Fikri Harika Productions gerçekleştirecek.

Almila Ada ilk defa 2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki Nehir karakteri ile dizi setlerine adım attı. Genç oyuncu Adı Efsane dizisindeki Melis karakteri ile geniş bir kitle tarafından tanındı. Almila Ada’nın kariyerinde çıkış yapmasını sağlayan ise Güvercin isimli dizide canlandırdığı Zülüf oldu.

Almila Ada halen Kanal D’nin başarılı dizisi Üç Kız Kardeş’te rol alıyor. Ada dizide üç kız kardeşten biri olan Dönüş isimli bir karakteri canlandırıyor. Almila Ada hayranları, genç oyuncunun Barış Akarsu Merhaba filminde rol alacak olmasından dolayı çok mutlu.