Ana sayfa Sosyal Medya Barış Arduç bayram tatilinde bakın nasıl yorgunluk attı!..

Barış Arduç bayram tatilinde bakın nasıl yorgunluk attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük Selçuklu Devleti’nin güçlü hükümdarı Alparslan’ın hayatının anlatıldığı Alparslan dizisiyle bu sezona damgasını vuran Barış Arduç, Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilip bol bol köpekleriyle vakit geçirdi.

TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde çok başarılı bir performans ortaya koyan oyuncu bayramda dizi setlerine ara verilmesini fırsat bilip bir kaç gün dinlenme fırsatı buldu.

Evde köpekleriyle de vakit geçiren Barış Arduç, hayvan dostlarıyla birlikte verdiği pozları, ‘İyi bayramlar’ notuyla hayranlarıyla paylaştı.

Barış Arduç bayram tatilinde bakın nasıl yorgunluk attı!.. 8

Türkiye’de olduğu kadar yurt dışında da milyonlarca hayranı bulunan oyuncunun paylaşımına kısa sürede binlerce yorum yapıldı.

Oyuncunun başrolde yer aldığı Alparslan dizisinin ilk sezonu 30 Mayıs’ta yayınlanacak 27. bölümüyle son bulacak. Ancak Barış Arduç sezon finalinden sonra da dinlenmeye pek fırsat bulamayacak gibi görünüyor.

Barış Arduç bayram tatilinde bakın nasıl yorgunluk attı!.. 9

Ünlü oyuncu, yaz döneminde, ilk sezonu çok sevilen Kulüp isimli Netflix dizisinin ikinci sezonu için kamera karşısına geçecek. Kulüp dizisinin ikinci sezonu için de yoğun bir hazırlık yapıldığı biliniyor. Barış Arduç, Alparslan projesinin ara vermesinin ardından bu sefer Kulüp için sete çıkacak.

Yoğun bir dönem geçiren Barış Arduç 3 sezon olarak planlandığı konuşulan Alparslan dizisinin ikinci sezonunun yayınlanacağı 2022-2023 yayın döneminde de yine ‘Alparslan’ olarak hayranlarının karşısına çıkacak.