Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç ve Burcu Biricik, Kuzgun dizisinde kim kimi oynuyor?

Barış Arduç ve Burcu Biricik, Kuzgun dizisinde kim kimi oynuyor?

tarafından zk zk

Uzun bir aradan sonra ekrana dönen Barış Arduç ile sezon başında ömrü kısa süren 8. Gün dizisinde rol alan Burcu Biricik’i buluşturan Kuzgun dizisinin yayın tarihi yaklaşırken, iki oyuncunun rolleri ile ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

İkilinin baş rolünde oldukları Kuzgun dizi, Şubat ayında Star’da başlıyor.

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Barış Arduç’un merakla beklenen yeni dizisi ‘Kuzgun’un Ürgüp’te başlayan çekimleri İstanbul’da devam edecek. Rıfat Bilgin ve Yusuf Cebeci adlı iki polis arkadaşın hikâyesiyle başlayan Ay Yapım imzalı dizide etkileyici bir intikam ekrana taşınacak.

Bahadır İnce’nin yönettiği dizide iki polis arkadaşın çocukları Dila ve Kuzgun’a Barış Arduç ile Burcu Biricik hayat veriyor. Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın yazdığı dizide Dila’nın (Burcu Biricik) babası Rıfat’ı Levent Ülgen canlandıracak.

Barış Arduç ve Burcu Biricik, Kuzgun dizisinde kim kimi oynuyor? 7

Rıfat’ın 30’lu yaşlarına da yer verilecek olan projede Dila’nın annesi Sultan’ı Bahar Kerimoğlu, üvey annesi Şermin’i İpek Erdem oynayacak. Dizide Kuzgun’un (Barış Arduç) annesi Meryem’e Hatice Aslan, kardeşi Kartal’a Caner Şahin, kızkardeşi Kumru’ya Ahsen Eroğlu hayat verecek.

Burak Uyanık’ın Kuzgun’un yakın dostu Kesik’i oynadığı dizinin kadrosuna son olarak usta bir oyuncu daha katıldı. Settar Tanrıöğen dizide Kuzgun’un babasının dostu Terzi Derviş rolüyle seyirci karşısına çıkacak.

Dizinin sık sık ekrana gelecek flashback sahnelerinde Kuzgun’un çocukluğuna Metehan Parıltı ve Dila’nın çocukluğuna ise geçen ay final yapan ‘Ağlama Anne’ dizisinde oynayan Nisa Sofiya Aksongur hayat verecek.

Şubat ayında Star’da ekrana gelmesi planlanan dizide, babasının intikamını almak için plan yapan Kuzgun düşmanının kızıyla aşk yaşayacak.