Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç yeni dizide oldu mu size Fıstık İsmet; Gökçe Bahadır ise mahkum Matilda!

Barış Arduç yeni dizide oldu mu size Fıstık İsmet; Gökçe Bahadır ise mahkum Matilda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Yeni dönemin merakla beklenen dizilerinden birisi de Kulüp… O3 Medya tarafından hazırlıklarına devam eden dizinin Netflix platformu için çekileceğini hatırlatalım. 2021 yılında izleyicilerle buluşması beklenen projenin henüz çekimlerine başlanmadı.

Zeynep Günay Tan gibi usta bir yönetmen tarafından sahiplenilen Kulüp dizisinde ekibin Ocak ayında bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor… En son Çukur dizisinde izlediğimiz Barış Arduç ile, 3 yıl önce Ufak Tefek Cinayetler’de izlediğimiz Gökçe Bahadır başrolü birlikte paylaşıyor.

Kulüp dizisindeki karakterler izleyicileri bir hayli etkileyecek… Gece kulübünde çalışan ama eskiden hapis yatmış olan Matilda karakterinde Gökçe Bahadır’ı izleyeceksiniz. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Barış Arduç ise gece kulübünde taksicilik yapan Fıstık İsmet karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Kadroda Salih Bademci ve Fırat Tanış da yer alacak. Dizinin hazırlıkları devam ederken, oyuncu kadrosuna yeni isimler de katılmayı sürdürüyor. Yeni katılan oyuncu ise Asude Selma Kalebek oldu.

Barış Arduç yeni dizide oldu mu size Fıstık İsmet; Gökçe Bahadır ise mahkum Matilda! 7

Oyuncu, Kulüp dizisinde eski mahkum Matilda’nın kızı Raşel’e hayat verecek. Yani Gökçe Bahadır ile Asude Selma Kalebek anne – kız olarak dizide yerlerini alacaklar.

Üniversitede öğrenciliğe devam eden Kalebek, ayrıca İstanbul Sahne Sanatları Tiyatrosu’nda da rol alıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu için Kulüp dizisindeki performansı kariyeri için büyük bir sınav olacak.