Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç yeni dizisinde bir efsane olmaya geliyor!

Barış Arduç yeni dizisinde bir efsane olmaya geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Arduç, önümüzdeki 3 sezon boyunca ekranda fırtına estirecek. Hem de TRT1’in muhteşem bir atmosfer oluşturan, milyonları etkileyen Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle adeta efsane olmaya aday… Buğra Gülsoy, Sultan Melikşah olarak bu sezon çok başarılı işlere imza attı. Ancak Büyük Selçuklu Devleti’nde Melikşah dönemi kapanıyor… 35. bölümüyle birlikte sezon finali yapması beklenen TRT1 dizisinde sonraki 3 sezonun en güçlü ismi Barış Arduç olacak.

Melikşah’ın babası Sultan Alparslan’ın hikayesi, Türkiye’de bir ilke imza atılarak geri dönük anlatımla oluşturulacak. Bilindiği üzere Alparslan’dan sonra tahta Melikşah geçmişti… Melikşah dönemini 2020-2021 sezonunda izledik.

1 sezon süren bu dönem yakında kapanacak. Ancak bundan sonraki üç sezon Sultan Alparslan dönemi olacak ve Barış Arduç da TRT1 ekranında tarihi dizide bir efsaneye hayat verecek.

Türk televizyonlarında ilk kez denenecek geriye dönük anlatımın nasıl olacağı ve dizinin yeni dönem konsepti de çok merak ediliyor.

Akli Film tarafından hazırlanan projenin yeni döneminin çok ses getirmesi bekleniyor. Barış Arduç ile tarihte çok önemli bir yeri bulunan Sultan Alparslan olarak fırtına gibi esecektir.

İkinci sezona bomba gibi hazırlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisindeki bu gelişmeler dizinin hayranlarını da bir hayli heyecanlandırdı. Dizide en son 32. bölüm yayınlandı. Sezon finaline de 3 bölüm kaldı.

24 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 33. bölümden ön izleme görüntülerini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.