Ana sayfa Dizi Haberleri Hekimoğlu dizisinin finalinde izleyiciye gerçek bir müjde var!

Hekimoğlu dizisinin finalinde izleyiciye gerçek bir müjde var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir dizi daha ekran ömrünü tamamlıyor. Bir hikaye daha bitiyor. Kanal D ekranlarından bir dizi daha kaybolmaya hazırlanıyor… Timuçin Esen’in akıllardan çıkmayacak Ateş Hekimoğlu karakterine hayat verdiği Hekimoğlu dizisinin final duyurusu yapıldı.

2 sezon boyunca Kanal D ekranında farklı bir rüzgar yaratan, milyonlarca izleyiciyi de kendisine aşık eden bir diziydi Hekimoğlu. Timuçin Esen ile Ebru Özkan ikilisinin çok iyi bir uyum yakalaması da hayranları mutlu etti. Her ne kadar dizinin takipçileri İpek ve Ateş karakterleri arasında bir aşk yaşanmasını istese de bu durum 50 bölüm içinde tam da istenilen şekilde gerçekleştirilemedi.

Ancak dizinin final bölümünde senaristler izleyicilerin isteğini duydu ve finalde Ateş ile İpek yakınlaşması dikkatleri çekecek. Hekimoğlu Final Bölümü Fragmanı yayınlandı. 51. bölümü ile birlikte 25 Mayıs Salı akşamı son kez ekrana gelecek olan dizide Ateş, İpek ile yakınlaşmaya başlıyor!

İşte bu yakınlaşma adımları senaristlerin izleyiciye son bir teşekkürü olarak da ifade edilebilir. Orijinal hikayeye hep bağlı kalan senaristler anlaşılan sosyal medyadaki istekleri kırmadı ve iki karakteri en azından finalde birbirine yakınlaştırdı.

Ateş, zor bir vakanın peşindeyken Memoli, yeni bir hastane için İpek’ten referans almaya çalışıyor. İpek ise, Ateş’in kendisi ile ilgilenmesinden hoşnut bir şekilde onun oyununa katılıyor.

Bakalım Ateş ve İpek’in yakınlaşması izleyicileri tatmin edecek mi? Zaten dizinin final yapacak olması nedeniyle çok mutsuz olan hayranlar, finalde de olsa iki karakter arasında bir yakınlaşma olmasından memnun. Hekimoğlu final bölümüyle 25 Mayıs Salı 20.00’da Kanal D’de!