Ana sayfa Dizi Fragmanları Barış Arduç yine etkileyici ve yine Alparslan Büyük Selçuklu’dan güç gösterisi!

Barış Arduç yine etkileyici ve yine Alparslan Büyük Selçuklu’dan güç gösterisi!

tarafından ker_def

Hayranlarının büyük beğeniyle takip ettikleri Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı Alparslan dizisi, ikinci sezonunda yine milyonları etkilemeyi başaran bir yapım oldu. Öykü Gürman ile Kayra Zabcı’nın etkileyici karakterler ile ikinci sezonda öne çıkmaları da diziye yeni bir hava kattı.

Yayınlandığı günden bu yana zirveden düşmeyen Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin, heyecan dolu yeni bölümü 31 Ekim Pazartesi TRT 1’de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde büyük bir tuzak heyecanı iyice artıracak. Dizi büyük bir güç gösterisini ortaya koyuyor ve bu durum da milyonlarca izleyicinin hikayeye bağlanmasını sağlıyor. Yeni bölümde yine bu güç gösterisinin ve savaş sahnelerinin heyecanı ile karşılaşacaksınız.

TRT 1’in milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplayan, güçlü senaryosu, başarılı oyuncu kadrosu ve ihtişamlı dekoru ile izleyiciden tam not alan dizisi ‘Alparslan Büyük Selçuklu’ dizisinin 34. yeni bölümünde neler yaşanacağının detayları ise şöyle:

Alparslanlar Surmari’yi almak için hana girmiş, Grigor Alparslanları arkadan kuşatarak handa kuşatma altına almıştı. Alparslan, Grigor’un bu tuzağından nasıl kurtulacak? Grigor’a bu planı haber veren kişinin kim olduğunu bilmeyen Alparslan, bunu öğrenebilecek mi?

Alparslan’ı esaret altına almayı amaçlayan Grigor’un Alparslan’a teklifi ne olacak? Süleyman’ı esir eden Grigor, onu ve Alparslan’ın alplarının canlarıyla Selçuklu’yu tehdit ederek Selçuklu’dan istediğini alabilecek mi? Alparslan Süleyman ve alpları nasıl kurtaracak? Zehrin etkisiyle günden güne ölüme giden Alparslan bu hâlde nasıl bir tertip kuracak?

Alparslanların Surmari’de kuşatılmasının müsebbibinin Öke olduğunu duyan Yınal çılgına döner. Öke ona taht yolunu açmak için onun dışındaki bütün melikleri ateşe atmıştır. Yınal bu durum karşısında ne yapacak? Öke’ye bunun hesabını soracak mı? Yınal, Surmari’de sıkışıp kalan Alparslanlara yardım edebilecek mi?

Arslan Yusuf, Yınal’ın Alparslan’la iş birliği yapıp Alexander’ı kandırdığını anlamış ve bu Yınal’a karşı kinini daha da arttırmıştır. Çağrı Bey’in Karahan sultanı İbrahim Tamgaç Han’ın oğlu ile yaptığı görüşmeyi öğrendiğinde ise Arslan Yusuf artık bambaşka bir adım atmaya hazırlanır.

Alparslan’ın hastalığının ilerlemesi Seferiye’yi de mahzun edecek, Seferiye, Alparslan’a daha sıcak davranacaktır. Seferiye Alparslan’a karşı hislerinin değiştiğini kabullenip bununla yüzleşecek mi? Yoksa intikam hissini tazeleyip yine Alparslan’dan uzak durmaya mı çalışacak?

Heyecan ve gerilim dolu bölümüyle Alparslan: Büyük Selçuklu 31 Ekim Pazartesi TRT 1’de!