Ana sayfa Dizi Haberleri Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi iki usta aynı dizide buluşursa ne olur?

Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi iki usta aynı dizide buluşursa ne olur?

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarına çok etkili ve izleyenlerin hikayenin sarsıcı ortamından kurtulamayacakları bir Yürek Çıkmazı isimli bir dizi geliyor. Alkol ile hem kendisine hem de çevresindekilere zarar veren bir adam ve çocukları için hayata tutunan bir kadının hikayesini izleyeceksiniz.

Ancak bu hikayede Mesut Akusta, kötü adam rolüyle yeniden ekranlarda yerini alacak. Teşkilat dizisindeki başarılı performansının ardından, Mesut Akusta gibi usta bir ismi, bir kez daha kötü adam rolünde izlemek de büyük şans. Karagül dizisindeki Kendal karakterini hatırlayanlar ne kadar önemli bir performans sergilediğini ve bunun bir benzerinin önümüzdeki Salı gününden itibaren yeniden ekranları kaplayacağını anlayabilir.

Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi iki usta aynı dizide buluşursa ne olur? 8

Tabii ki dizinin hikayesinde Cennet karakteri ile yer alacak olan ve zaman zaman da flashback sahneleri ile izleyeceğimiz Ayça Bingöl de yine ustalık eseri bir performans ile hayranlarını yine mest edecek gibi gözüküyor.

Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi, karakter yaratma ustalarının elinde Yürek Çıkmazı isimli TRT1 dizisinin ne kadar başarılı bir yapım olabileceğini de görebilirsiniz.

Mesut Akusta ve Ayça Bingöl gibi iki usta aynı dizide buluşursa ne olur? 9

Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu ve Mesut Akusta’nın başrollerini paylaştığı, TRT 1 ekranlarının iddialı dizisi Yürek Çıkmazı 1 Kasım Salı günü başlıyor…

TRT 1’in güçlü oyuncu kadrosu ve duygu yüklü hikayesiyle milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamaya hazırlanan Yürek Çıkmazı, 1 Kasım Salı günü izleyiciyle buluşacak.

Yürek Çıkmazı; kişilik bozukluğu yaşayan bir adamın ve çocuklarıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan bir kadının duygu yüklü hikayesini ekranlara taşıyacak.

“Yürek Çıkmazı”nın 1 Kasım Salı günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak 1. Bölümünün konusu şöyle: Yıllarca kocasından şiddet gören Cennet, hastane odasının penceresinden tabelasını gördüğü avukat Zeynep’i yanına çağırır. Öldükten sonra açılması için bir mektup verir. Zeynep’in vasiyet sandığı bu mektup; aslında bir suç duyurusudur. O günden sonra Cennet’in kocası Yılmaz, çocukları Birsen, Halil ve Feride’nin hayatları geri dönülmez bir biçimde değişecektir.

“Yürek Çıkmazı” ilk bölümüyle 1 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de