Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç’un Çukur’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı! Yeni dizisinde bomba isimler var!

Barış Arduç’un Çukur’dan neden ayrıldığı ortaya çıktı! Yeni dizisinde bomba isimler var!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kiralık Aşk dizisiyle büyük kitleler tarafından tanınan Barış Arduç, o dizinin ardından uzunca bir süre uygun proje beklemişti. Nihayet geçtiğimiz sezon ekrana veda eden ve ömrü kısa süren Kuzgun dizisinde oynamıştı. 21. bölümle final yapan dizide Burcu Biricik ile kamera karşısına geçmişti Barış Arduç. Geçtiğimiz sezon pandemi nedeniyle ara veren Çukur dizisinde bir bölüm yer almıştı.

Yeni sezonda ise 6 bölüm dizide yer aldı ve geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde oynadığı karakter Arık Böke’nin ölümüyle diziden ayrıldı. Aslında onun bu kadar erken Çukur dizisinden ayrılmasını kimse beklemiyordu. Cumali’nin vurduğu Arık Böke karakteri, diziye hızlı bir giriş yapmış ve yeni sezonda Çukur’un belalısı olarak görülmekteydi.

Barış Arduç’un gidişi baştan bu şekilde mi planlandı bilinmez ama yeni bir diziyle anılmaya başlaması “Acaba Çukur’dan bu yüzden mi ayrıldı?” sorusunu da beraberinde getirmekte.

Sonuçta Çukur dizisi ekrandaki başarısını kanıtlamış ve Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Öner Erkan gibi kilit rollerdeki isimlerle sürüyor ve belli bir izleyici kitlesi de var. Barış Arduç’un gelişi sevinçle karşılansa da kemik kadro yerinde duruyor.

Barış Arduç'un Çukur'dan neden ayrıldığı ortaya çıktı! Yeni dizisinde bomba isimler var! 7

Bir nevi konuk oyuncu olarak bulunduğu diziden ayrılan Barış Arduç’un, başrolde oynayacağı bir diziyi hedeflemesi de çok normal. Yeni dizisiyle ilgili gelen haber ise dikkatleri çekti.

Arduç’un oynayacağı ifade edilen dizideki partnerleriyle ilgili bilgi, diziye daha da çok merak uyandırdı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, O3 Medya’nın yapımcılığını üstleneceği dizi, Netflix için çekilecek.

Son dönemde pek çok oyuncu gibi dijiali tercih ettiği anlaşılan Barış Arduç’un yanı sıra dizide rol alacak isimler arasında uzun süredir ekranlarda olmayan Gökçe Bahadır’ın da adı geçiyor.

Kulis bilgisine göre Kod adı Kulüp olan dizide, şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde Mehmet karakteriyle yer alan Salih Bademci de oynayacak.

Bir başka bomba isim ise sonda saklı! Diziyle ilgili olarak Serenay Sarıkaya’ya teklif gittiği de ifade ediliyor kulis bilgisine göre…

Zaman içinde diziyle ilgili gelişmeler daha da netleşecektir ancak bu haliyle bile dikkat çekici bir yapım olacağı anlaşılıyor. İzleyelim görelim…