Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceren Yılmaz yapmayın diye haykırıyor ama hayranları onu zor durumda bırakıyor!

Ceren Yılmaz yapmayın diye haykırıyor ama hayranları onu zor durumda bırakıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlana, Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrolündeki Zümrüdüanka dizisinin çekimleri yoğun bir tempoda devam ediyor. Dergi çekimi için bir günlük izin alarak İstanbul’a gelen ünlü oyuncu Ceren Yılmaz, Kapadokya’da havaların bir hayli soğuduğunu belirtti, ama geçen seneki kadar da soğuk olmadığını söyledi.

Zümrüt karakteri ile dizide başarılı bir performans gösteren oyuncu, çok çalıştıklarını ve vaktin de nasıl geçtiğinin farkına varamadıklarını anlattı. Bu diziden sonra hayatında pek bir şeyin değişmediğini anlatan Yılmaz, “Aynı hayatımı yaşamaya devam ediyorum” diye konuştu.

Hayranlarından garip hediyeler geldiğini anlatan oyuncu, bu konuda şu detayları verdi: “Sanki beni tanıyorlarmış gibi hediyeler geliyor. Ne sevdiğimi biliyorlar, ona göre hareket ediyorlar. Çok tatlılar, sağ olsunlar.”

Hayranlarının yolda kendisini tutup çevirmeye çalıştığını belirten Ceren Yılmaz, “Tutup çevirenler oluyor. Covid var yapmayın diyorum ama asla dinlemiyorlar. Fotoğraf konusunda birazcık problem yaşıyoruz. Maskeli olmak istemiyorlar, dolayısı ile da sıkıntı oluyor” şeklinde konuştu.

Ceren Yılmaz, kıyafet tarzının da kendi tercihi olduğunu ve herhangi birisinden yardım almadığını ifade etti. Güzellik konusunun başa bela olduğunu yineleyen oyuncu, bunu hem kadınlar hem de erkekler konusunda yaşadığının altını çizdi.

Ceren Yılmaz yapmayın diye haykırıyor ama hayranları onu zor durumda bırakıyor! 7

Oyuncu güzellik konusunda şu detayları verdi: “Bence hemen hemen herkes yaşıyordur diye düşünüyorum. Sadece benim yaşadığım bir durum olduğunu sanmıyorum açıkçası. İş yerindeyken bile sorun yaşayabiliyorsunuz bununla ilgili. Oradaki bir kadın senden rahatsız olup işini engellemeye çalışabiliyor. Bunu hayatımda defalarca kez yaşadım. Şimdi bile yaşadığım zamanlar oluyor. Biri senden etkilenip, sırf sen onu istemedin diye işini bozabiliyor. Bunlar hayatın içinde ve gerçek olan şeyler.”

Bölgede çok yaygın olan balon turları, turistlerin çok ilgisini çekiyor. Ceren Yılmaz ise henüz balonla gezintiye çıkmamış.

Oyuncu, “Sabah 8’de sette olmak zorundayız. Gece 4’te de gitmek gerekiyor, maalesef gidemiyorum” dedi.

Oyuncunun açıklamalarını videoda bulabilirsiniz.