Ana sayfa Sosyal Medya Barış Kılıç hayranları Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i ile tanıştı!..

Barış Kılıç hayranları Kızılcık Şerbeti’nin Ömer’i ile tanıştı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  2004 yılından bu yana setlerde olan oyuncu Barış Kılıç, Adını Feriha Koydum, Lale Devri, Umutsuz Ev Kadınları, Güllerin Savaşı gibi önemli projelerle kendisini kanıtladı.

Son dönemde Yasak Elma dizisindeki ‘Kaya’ karakteri ile geniş bir hayran kitlesinin beğenisini kazanan Barış Kılıç, Uzak Şehrin Masalı ve Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizilerle de geçtiğimiz sezon ekranda yer almayı sürdürdü.

Oyuncu yeni sezonda Show TV dizisi Kızılcık Şerbeti ile hayranlarının karşısına çıkacak. Deneyimli oyuncunun partneri ise bir başka deneyimli oyuncu Evrim Alasya.

Barış Kılıç hayranları Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i ile tanıştı!.. 7

Başarılı oyuncu Kızılcık Şerbeti’nde ‘Ömer’ karakterine hayat verecek. Karakterinin fotoğrafını instagram sayfasında paylaşan oyuncunun fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Fotoğrafa oyuncunun hayranları tarafından, “Kızılcık Şerbeti bomba gibi geliyor!” şeklinde yorumlar yapıldı. Gold Film tarafından çekilen dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç oturuyor.

Ayrıca 5 sezon boyunca Fox TV ekranında büyük başarılar kazanan Yasak Elma dizisinin senaristleri Zeynep Gür ile Melis Civelek’in Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesini yazan kişiler olması da çok dikkat çeken bir detay olarak ön plana çıkıyor.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Selin Türkmen ve Füsun Demirel gibi çok önemli isimler de bulunuyor. İki farklı aile arasında yaşanan çatışmayı ekranlara taşıyacak olan Kızılık Şerbeti çok yakında Show TV’de izleyiciyle buluşacak.