Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Bartu Küçükçağlayan’ın kızıyla fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı!

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan’ın kızıyla fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yalan Dünya, Binbir Gece ve Jet Sosyete gibi birçok projede yer alan, aynı zamanda Büyük Ev Ablukada adlı grubun solisti olan oyuncu Bartu Küçükçağlayan babalığın tadını çıkarıyor.

2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan Bartu Küçükçağlayan, 2 Şubat’ta kızının dünyaya gelmesiyle birlikte ilk kez baba oldu.

4 ay önce dünyaya gelen kızıyla birlikte ilk kez objektif karşısına  Bartu Küçükçağlayan instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa, “Çocuk sahibi olmanın en büyülü taraflarından biri de fotoğraflarda göbeğinizi kapatıyor oluşu… Bir nazar boncuğunuzu alırım…” notunu düştü.

Oyuncu Bartu Küçükçağlayan'ın kızıyla fotoğrafına ünlü isimlerden yorum yağdı! 7

Küçük  kızının yüzünü göstermeyen ve adını da açıklamayan Bartu Küçükçağlayan’ın gönderisi hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Bartu Küçükçağlayan’ın minik kızıyla fotoğrafına Aslıhan Gürbüz, Ezgi Mola, Demet Evgar, Özge Özpirinçci, Nihal Yalçın ve Gülse Birsel’in de aralarında bulunduğu pek çok ünlü isim nazar boncuğu emojisiyle yorum yaptı.

Oyuncu, baba olacağını da sosyal medyadan duyurmuştu. Eşi Merve Küçükçağlayan’ın hamile olduğunu açıklayan Bartu Küçükçağlayan, eşiyle birlikte çekilen fotoğraflarını paylaşmış ve baba olacağının müjdesini vermişti.