Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl’daki eski rol arkadaşı ile yeni dizide yeniden birlikte!

Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl’daki eski rol arkadaşı ile yeni dizide yeniden birlikte!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Nomen isimli Disney Plus dizisinin hazırlıkları devam ediyor ve Halit Ergenç hayranları da heyecanla bu yeni diziden gelecek haberleri bekliyor. Disney Plus’ın ekran yüzlerinden birisi olan Halit Ergenç, uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönüş yapacak. 2020 yılında Babil dizisinde izlediğimiz oyuncu, bir süredir yeni rolüne hazırlanıyor.

Düşünceyi sese dönüştüren bir cihaz bularak teknolojik konusunda atılım yapan bir mühendise hayat verecek olan Halit Ergenç, 8 bölüm sürecek olan dizide eski rol arkadaşlar Serkan Altunorak ile yeniden buluşacak.

Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl'daki eski rol arkadaşı ile yeni dizide yeniden birlikte! 57

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Taşlıcalı Yahya olarak izlediğimiz Serkan Altunorak, diğer oyunculara göre hikayede çok uzun süre yer almadı ama akıllarda kalan bir isim oldu. Halit Ergenç, Kanuni Sultan Süleyman rolüyle Muhteşem Yüzyıl sayesinde dünyanın dört bir yanında tanınan bir isim haline geldi.

Serkan Altunorak yine Halit Ergenç’in başrolünde yer aldığı Vatanım Sensin isimli diziye de konuk oyuncu olarak katılmıştı. Nomen dizisinde üçüncü kez iki önemli ismi yan yana görebileceksiniz.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Taşlıcalı ile Kanuni sahnesini yukarıdaki videodan izleyebilirsiniz. İki isim de Türk televizyon tarihinin en önemli dizisinde etkili performansları ile göz doldurmuştu. Halit Ergenç ‘Muhteşem Süleyman’ olarak hala akıllarımızdan çıkmadı.

Serkan Altunorak ayrıca Nomen isimli yeni dizide Songül Öden ile de bir kez daha buluşacak. İkili daha önce Uysallar isimli Netflix projesinde birlikte yer almıştı. Melis Sezen’in de yer aldığı Nomen dizisinde etkili isimlerin buluşması da izleyicilerin heyecanını artıran bir gelişme oldu.

Halit Ergenç, Muhteşem Yüzyıl'daki eski rol arkadaşı ile yeni dizide yeniden birlikte! 58

Serkan Altunorak, Uysallar dizisinde Songül Öden’in canlandırdığı Nil karakterini tavlamak isteyen Suat karakterini canlandırmıştı. İkilinin yakın sahneleri sosyal medyada bir hayli konuşulmuştu.

Nomen dizisinde Halit Ergenç’in canlandıracağı karakterin yakın arkadaşı olarak izleyeceğimiz Serkan Altunorak, iki eski rol arkadaşı ile yeniden bir dizide buluşmanın da heyecanını yaşayacak.

Oyuncu, bu son bu sezon Evlilik Hakkında Her Şey dizisine sonradan katılmış ve Bora karakteri ile de hikayeye bir hayli hareket katmıştı.

Nomen dizisi Serkan Altunorak için hem eski arkadaşları ile yeniden sette buluşma anlamına geliyor hem de Uysallar ve Another Self isimli projelerden sonra yeni dijital dizisi olarak öne çıkıyor.

Daha önce Uysallar ve Another Self ile Netflix’te yer alan oyuncu, Nomen dizisiyle ise Disney Plus’taki ilk işine çıkmış olacak.