Ana sayfa Sosyal Medya Seksenler dizisinin ünlü çifti için yoğun bir dönem başlıyor!

Seksenler dizisinin ünlü çifti için yoğun bir dönem başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Seksenler dizisinin sevilen isimlerinden Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner çifti, Bodrum’da ortaya çıktı. Seksenler Yaz dizisi ekranda yer almaya devam ederken, iki oyuncu sete verilen tatil arasında Bodrum’daydı…Kenan Doğulu’nun konserini izlemek için Bodrum Antik Tiyatro’ya gelen ikili kameralar tarafından görüntülendi.

Seksenler Yaz ismiyle haftalık dizi formatında ekrana gelen dizide Elvan ile Şahin karakterlerini canlandıran ikili Bodrum’un kalabalık olmasından şikayet etti.

Kenan Doğulu’nun en iyi fanlarından olduklarını söyleyen çift, hem İstanbul’da hem de Bodrum’da ünlü şarkıcıyı yalnız bırakmadıklarını, konserleri kaçırmadıklarını söyledi.

Bayramdan sonra koronavirüsten kurtulmayı dileyen Ceyhun Fersoy, “Bizim de oyunlarımız yavaş yavaş başlıyor. Bekliyoruz herkesi. Ama bir an önce aşı olmamız gerek” diye konuştu.

Seksenler dizisinin ünlü çifti için yoğun bir dönem başlıyor! 7

Begün Öner herkesin tatil yapmayı ve sosyalleşmeyi çok özlediğine vurgu yaparak, şöyle konuştu: “Bodrum inanılmaz kalabalık. Biz aslında geldiğimizden beri evden çıkamıyoruz. Tatil yapmaya geldik ama neyse dinleniyoruz.”

Seksenler dizisinin devam ettiğini ve sahnelere dönecekleri için mutlu olduklarını belirten Begüm Öner, kendilerini yoğun bir dönemin beklediğini ifade etti.

Ceyhun Fersoy ise Ağustos ayı ile birlikte tatilin biteceğini ve kendileri için yoğunluğun başlayacağını sözlerine ekledi.