Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin zirvede, Alp Navruz birincilik için peşinde!

Kerem Bürsin zirvede, Alp Navruz birincilik için peşinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medya günümüzün en önemli gerçeklerinden birisi ve twitter ortamında en çok konuşulan isimler de her hafta dikkatleri çekiyor. Adba TV tarafından yapılan araştırmada geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan erkek oyuncusu ortaya çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Serkan karakterine hayat vermeye devam eden Kerem Bürsin, yine hayranlarından çok ilgi görüyor. 12-18 Temmuz haftasını baz alan araştırmaya göre Kerem Bürsin, listenin birinci sırasında bulunuyor.

En popüler erkek oyuncu olmayı 87 bin retweetsiz ileti sayısı ile elde eden Kerem Bürsin’in en yakınındaki isim ise Alp Navruz oldu. Ada Masalı isimli yeni dizi ile ekrana dönen Navruz, yine karizmasını konuşturdu.

Kerem Bürsin zirvede, Alp Navruz birincilik için peşinde! 8

Star TV ekranında yayınlanan dizi ile birlikte sosyal medyanın en çok konuştuğu erkek oyuncular arasına giriş yapan Alp Navruz, 57 bin ileti sayısı ile ikinci sırada yerini aldı…

Üçüncü durumda bulunan isim ise Halil İbrahim Ceyhan oldu. Emanet dizisinde Yaman karakteri ile öne çıkan oyuncu, dizi sezon finali yapmış olmasına rağmen 51 ileti sayısı ile üçüncü sırada yerini aldı.

Listenin ilk 3 sırasındaki isimlere nazaran diğerleri çok daha düşük ileti sayıları elde edebildiler. Burak Deniz, İlhan Şen, Aytaç Şaşmaz, Onur Seyit Yaran, Seçkin Özdemir, Kubilay Aka ve Kadir Doğulu listede yer alan diğer isimler olarak dikkatleri çekiyor.

Kerem Bürsin zirvede, Alp Navruz birincilik için peşinde! 9