Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası dizisinin afişi yayınlandı!

Baş Belası dizisinin afişi yayınlandı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara yeni bir polisiye dizisi gelmeye hazırlanıyor. Bir yaz dizisi olarak izleyicilerle buluşacak olan Baş Belası dizisinin afişi yayınlandı.

Gerçek anlamda bir komedi polisiye dizisi görüntüsünü yansıtan afiş, izleyicilerden de tam not aldı. İzleyiciler yaptıkları yorumlarda diziyi büyük bir heyecanla beklediklerini belirtti.

Dizinin ne zaman başlayacağı, çekimlerinin ne aşamada olduğu konusunda henüz bir bilgi yok. Başrolünde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldıkları diziyle ilgili yeni detaylar yavaş yavaş elimize ulaşıyor. ATV’de yayınlanacak olan Baş Belası dizisinin yapımcılığını ARC Yapım üstleniyor.

Polisiye türündeki dizinin yönetmenliğini Murat Onbul yapacak. Çekimleri geçtiğimiz hafta başlayan dizinin afiş çekimleri de mayıs ayında gerçekleştirildi.

Baş Belası dizisinin afişi yayınlandı! 7

Baş Belası dizisinde rol alacak diğer oyuncular da belli oldu. Kadroda Bülent Düzgünoğlu, Taner Rumeli, Neşe Baykent, Yılmaz Kunt ve Buçe Buse Kahraman rol alıyor.

İrem Helvacıoğlu, Baş Belası’nda çocuğunun babası bir cinayete karıştıktan sonra ortalıktan kaybolan ve bir psikolog olan İpek karakterine hayat verecek.

Dizide Seçkin Özdemir ise cinayet büro başkomiseri Şahin’i canlandıracak. Baş Belası, emniyette cinayet büroda işe başlayan İpek ile tamamen zıt karakterdeki İbaş komiser Şahin’in eğlenceli ve heyecanlı hikayesini anlatacak.