Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’i hayatında en çok üzen şeylerden birisi!

Demet Özdemir’i hayatında en çok üzen şeylerden birisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir’i hayatında en çok zorlayan olay! Demet Özdemir dizileri ile popüler oldu. Önce Türkiye’de çok sevildi, sonra tüm dünyada ismini duyurdu.

Şükrü Özyıldız ile birlikte Aşk Taktikleri isimli Netflix dizisinde başrolde buluşan Demet Özdemir, yeniden romantik komedi hikayesine dönüş yapmış oldu. Yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı belli olmayan oyuncu, birçok teklif aldı. Bu teklifleri film çekimleri sonrası değerlendirecek olan Demet Özdemir’in hayranları mutlaka bir yapımda yer almasını istiyor.

Artık Demet Özdemir’in dünyanın birçok ülkesinde milyonlarca hayranı var. Instagram hesabını takip eden 14 milyon kişi olduğunu da biliyorsunuz. Son dönemde Kapadokya ziyaretinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çeken oyuncu, sempatikliği ve sıcak kanlılığı ile hayranlarından daima ilgi görüyor.

Demet Özdemir bu kadar ünlü birisi olmanın zorluklarını da yaşıyor. Özellikle de hakkında çıkan asılsız haberler ünlü oyuncuya adeta kabus oluyor…

Magazin dünyası reyting elde etmek ve bu işten gelir kazanmak için her türlü iddiayı ortaya atabiliyor. Ancak bu iddiaların bir çoğu asılsız çıkıyor.

İşte Demet Özdemir asılsız olan, dedikodu olarak yayılan bu haberlerden çok rahatsız.

Hem basında hem de sosyal medyada hızla yayılan bu asılsız haberler nedeniyle Demet Özdemir zor durumda kalıyor.

blank

Ünlü oyuncu, bu konuyla ilgili röportajında şu sözleri söyledi: “Bu haberler üzüyor tabii ki kimi üzmez. Benim de ailem var. Kimse kötü ya da asılsız haberi okuyup mutlu olmaz. Ancak sanırım alışmaya ve görmemeye başladım. Yok edemiyorsak kabul edip görmezden gelmeye çalışmalıyız.”