Ana sayfa Sosyal Medya Baş Belası’ndan sonra İrem Helvacıoğlu’nun dizilere geri dönüş şartı!

Baş Belası’ndan sonra İrem Helvacıoğlu’nun dizilere geri dönüş şartı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisi ile büyük popülerlik kazandı. Sonrasında yer aldığı iki projede de beklediğini bulamayan oyuncu, yeniden setlere dönüş yapacak mı?

İrem Helvacıoğlu geçen sezon Özcan Deniz ile birlikte Seni Çok Bekledim isimli dizinin başrolünde yer aldı. Yaz döneminde ise oyuncu Baş Belası isimli atv dizisinde Seçkin Özdemir ile iyi bir uyum sağladı. Ancak her iki dizinin de ömrü sadece 13 bölüm oldu..

İrem Helvacıoğlu hayranları üst üste gelen şanssızlıklara rağmen oyuncunun yeni sezonda yeniden ekranda olmasını istiyor. Oyuncu da aslında ilerleyen yıllarda vücut direncinin düşeceğini belirterek, enerjisi yüksek iken projelerde yer alarak kariyerini geliştirmek istiyor.

İrem Helvacıoğlu, yeniden dizilere dönmesinin şartı olarak ise hikayenin ve karakterin kendisini heyecanlandırması gerektiğini söyledi. Oyuncu, katıldığı etkinlikte soruları yanıtladı.

İyi bir rol gelirse her an yeniden setlere dönüş yapabileceğini anlatan oyuncu, etkilendiği bir hikaye olmaz ise tekrar setlerde yer almayacağını söyledi.

Baş Belası dizisi final yaptıktan sonra tatile çıkan ünlü oyuncu, güzel anılar biriktirdi. Birçok kişinin yaz döneminde tatil yaptığı sırada Baş Belası’nın setinde olan İrem Helvacıoğlu, ayrıca İstanbul’da sıcak geçen yaz günlerinde çekim yaparken de zorlandığını anlattı.

Yeni projeleri değerlendirmekte olan İrem Helvacıoğlu, henüz anlaştığı bir iş olmadığını da sözlerine ekledi.