Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı izleyicileri final tedirginliği yaşarken, sette hava çok farklı!

Ada Masalı izleyicileri final tedirginliği yaşarken, sette hava çok farklı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı dizisinin akıbeti herkes tarafından merak ediliyor. Özellikle de Kanal D’nin Baht Oyunu için final kararı almasından sonra izleyenler, Ada Masalı dizisinin de aynı sonla karşılaşmasından çok korkuyor. Dizinin şimdiye kadar 15 bölümü yayınlandı.

Star TV ekranlarında yoluna devam eden Ada Masalı için final endişesi yaşamaya devam eden izleyiciler düşük gelen reytingler nedeniyle tedirgin… Kanal D’nin rakip dizi Baht Oyunu için 17. bölümde final kararı vermesi bu tedirginliği iyice artırdı.

Ancak Ada Masalı dizisinin setinde çok farklı bir hava hakim. İzleyicilerin yaşadığı tedirginlik yok… Hatta dizi ekibi birbirleri ile çok uyumu ve çok da eğlenceli bir çekim ortamı bulunuyor.

Arda Masalı dizisi 16. yeni bölümü ile 5 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da Star TV ekranında olacak. Dizi için kanal yönetiminin henüz bir kararı da yok. Alp Navruz, her şeyden memnun olduklarını açıkladı.

Ada Masalı izleyicileri final tedirginliği yaşarken, sette hava çok farklı! 7

Ünlü oyuncu, katıldığı etkinlikte gazetecilerin dizi ile ilgili sorularını yanıtladı. Yaz döneminde sıcaklar nedeniyle çok zorlandıklarını ifade eden ünlü oyuncu, havaların soğumasının işlerini kolaylaştırdığını anlattı.

Alp Navruz, “Şu an projemiz iyi gidiyor. Gayet yoğun bir çalışma içindeyiz. Şu an iyi tarafı havaların biraz daha soğuması, gerçekten 40 dereceleri gördük. Önceki işimde eksileri görüyordum, şimdi artıları çok görüyorum. İklim olarak biraz zorladı ama şu an güzel gidiyor. Hikayemiz de güzel ortamımız da güzel” açıklamasında bulundu.

Başrol oyuncusunun bu sözleri dizi ekibinde her şeyin yolunda olduğunu anlatmaya yetiyor. Sosyal medyada birçok izleyici final endişesi yaşasa bile bunun sete yansımadığını Alp Navruz’un sözleri doğruluyor.