Ana sayfa Dizi Haberleri Başak Gümülcinelioğlu, yeni aşk ve intikam dizisinin kadın başrolü oldu!

Başak Gümülcinelioğlu, yeni aşk ve intikam dizisinin kadın başrolü oldu!

tarafından ker_def

2018 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Başak Gümülcinelioğlu, az sayıda yapımda rol almasına rağmen geniş bir izleyici topluluğu tarafından beğeni toplamayı başardı. Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisinde Deniz karakteri ile çok ilgi çeken oyuncu, ardından da Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinde de Pırıl karakteri ile çok sevildi.

Oyuncunun güçlü dram dizisi olan Yargı’daki performansı da çok beğenildi. Romantik komedi yapımlarının ardından Neva karakteri ile güçlü kadın rollerinde başarılı işler yapabileceğini kanıtlayan Başak Gümülcinelioğlu, son dönemde ekran ömrü kısa süren Sipahi ve Bir Derdim Var isimli dizilerde de rol almıştı.

Başak Gümülcinelioğlu, yeniden televizyon dizilerine Kül Masalı isimli proje ile dönüş yapıyor.

TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Kül Masalı’nın başrollerini Gökhan Alkan ve Sevda Erginci ile birlikte Başak Gümülcineoğlu paylaşıyor.

İddialı dizinin Yapımcılığını Cemil Cengiz üstleniyor. Yönetmen koltuğunda usta isim Metin Balekoğlu oturuyor.

Çok yakında TRT1’de izleyiciyle buluşacak olan dizinin senaryosunu Sılan Aras Erdem ve Filiz Küçük Yücel kaleme aldı.

Senaryosuyla izleyicisini şaşırtmayı hedefleyen dizinin afiş çekimlerinin yanı sıra okuma provaları da gerçekleştirildi.

Başak Gümülcinelioğlu, dizinin hikayesinde Sevda Erginci ve Gökhan Alkan ile birlikte başrolü paylaşacak ve yeteneklerini sergileme fırsatı bulacak.

Ünlü oyuncu, Gökhan Alkan’ın canlandırdığı Arat karakterinin şaibeli şekilde ölen eşi Jale karakteri ile dikkatleri yine üzerine çekecek gibi gözüküyor.