Ana sayfa Dizi Analiz Başım Belada 2. bölümde Azam, Leyla’yı kurtardı!

Başım Belada 2. bölümde Azam, Leyla’yı kurtardı!

tarafından ker_def

atv’nin, Baba Yapım imzalı, yönetmenliğini Hakan Arslan ve Ulaş Cihan Şimşek’ın birlikte üstlendiği, yeni dizisi Başım Belada dün akşamı ikinci bölümüyle ekrana geldi.

Azam’ın Çağdaş tarafından kaçırılmasına şahit olan Leyla gördüklerini ailesine anlattı. Tüm aile bu durumu anlamaya çalışırken bir hayli tedirgin oldu. Azam’ın gece eve gelmemesinden endişelenen annesi Şerife, soluğu Leylaların kapısında aldı. Kamber ailesinin neyin peşinde olduğunu anlamak isteyen Narin ise tüm aileyi yemeğe davet etti.

Azam’ın polis olarak soygunu yapanların peşinde olduğunu zanneden Leyla, piyano dersi için vermek için gittiği Çağdaş’ın evinde Azam’la karşılaştı. Kafasındaki soru işaretlerini gidermek isteyen Leyla, Azam’la sohbet ederek yakınlık kurmaya başladı.

Biçer ailesi mahallede daha fazla dikkat çekmemek için yeni bir işe başlamaya karar verdi. Üstün’ün kafesinin devredildiğini gören Kamberler kafeyi işletmeye karar verdi.

İki aile akşam yemeğinde Biçerlerin evinde bir araya geldi. Şerife ‘gelinini’ daha yakından tanımaya Hikmet ise oğluna kız istemeye kalkınca eğlenceli anlar yaşandı. Soygun gecesinin tek tanığı Badi Uğur’un gönderdiği mesaj yüzünden Leyla bir anda çıkıp gitmek zorunda kaldı. Badi Uğur, Leyla’yı köşeye sıkıştırırken aynı adrese Çağdaş’ın adamları da gelince işler karıştı. Leyla, Azam’ın yardımıyla Çağdaş’ın baskınından kurtulsa da Çağdaş’la bir kaçma kovalamaca başlandı.

Başım Belada dizisinin 19 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 3. bölümünden ilk fragman paylaşıldı.