Ana sayfa Dizi Fragmanları Başım Belada dizisi izleyicileri farklı duygulara sürüklüyor!

Başım Belada dizisi izleyicileri farklı duygulara sürüklüyor!

tarafından ker_def

atv’nin, Baba Yapım imzalı, yönetmenliğini Hakan Arslan ve Ulaş Cihan Şimşek’ın birlikte üstlendiği yeni dizisi ‘Başım Belada’ yeni bölümüyle pazar akşamı izleyici karşısına çıkıyor.

Aksiyon ve komediyi bir arada bulunduran keyifli hikayesiyle ekrana yeni bir soluk olan dizi izleyicilere tüm duyguları bir arada yaşatıyor.

Bir yanda polislikten ayrılmasına rağmen suçlulara karşı mücadele etmeye devam eden Azam, oğlunu kendi istediği gelin adayı Melike ile evlendirmeye çalışan anne Şerife diğer yanda ise abisinin karanlık işler yürüten Çağdaş Varlı tarafından öldürüldüğüne inanan Leyla ve ailesi hikayeleriyle ‘Başım Belada’ dedirtiyor.

Suçlulara taviz vermeyen bir taraf ile intikam yolunda her şeyi göze alan bir aile trajediyle komediyi aynı anda yaşatıyor.

Başım Belada’nın kadrosunda Keremcem, Merih Öztürk, Kaan Taşaner, Umut Oğuz, Sinan Çalışkanoğlu, Yağmur Öztürk, Ali Çatalbaş, Zeynep Kumral, Ali İpin, Nazan Diper, Yiğit Ege Yazar, Bilgesu Kural, Ferdi Kurtuldu, Orhan Eşkin, Berke Üzrek, Burakhan Yılmaz, Sevinç Kıranlı, Bade Arazlı, Murat Akkoyunlu, Ayçin İnci, Selahattin Taşdöğen, Necip Karakaya gibi başarılı isimlerin yer alıyor.

‘Başım Belada’ yeni bölümleriyle her pazar atv’de.