Ana sayfa Dizi Haberleri Başım Belada dizisinin birinci bölüm reytinglerini gören şoke oldu!

Başım Belada dizisinin birinci bölüm reytinglerini gören şoke oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Keremcem ile Merih Öztürk ikilisinin başrolünde yer aldığı Başım Belada dizisinin ilk bölümü 5 Mart Pazar günü izleyicilerle atv ekranında buluştu.

Dizinin macera ve komedi odaklı bir hikayesi var. Keremcem Azam karakteri ile yer alıyor ve dizinin aksiyon yönünü temsil ediyor. Sinan Çalışkanoğlu ve Umut Oğuz gibi komedi rolleri ile tanınan iki isim ise, hikayenin eğlenceli anlarını temsil ediyor.

Başım Belada dizisi Pazar akşamlarının alternatif bir aile hikayesi olarak yola çıktı ama ilk bölüm reytingleri ne yazık ki hiç iyi gelmedi.

Yargı, Teşkilat, EGO ve Güzel Günler isimli rakip dizilerle ilk sınavında Başım Belada’nın kötü sonuçlar aldığını görmekteyiz.

Dizi tüm izleyici gruplarında da çok düşük reytingler elde edebildi. Tüm kişiler kategorisinde 15. olabilen atv dizisi, AB grubunda 21. ve ABC1’de de 19. sırada yer alıyor.

Reytingler noktasında bu kadar düşük gelen oranlar herkesi şaşırttı. İkinci bölümde bu oranların yükselmesi gibi bir beklenti bulunuyor.