Ana sayfa Dizi Fragmanları Başrol oyuncusunun ayrıldığı Aile dizisinde yeni bir sürpriz var!

Başrol oyuncusunun ayrıldığı Aile dizisinde yeni bir sürpriz var!

tarafından ker_def

Show TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Aile isimli dizinin 30. bölümde final yapacağına yönelik bilgiler basına yansımıştı. Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 21. yeni bölümü 28 Aralık Salı akşamı izleyicilerle buluşacak.

Dizinin geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümünde başrollerden birisi olan ünlü oyuncu Levent Ülgen’in ayrılığı herkesi şaşırtmıştı. İbrahim Soykan karakterini başarıyla canlandıran oyuncunun ayrılığı sonrasında hikayenin nasıl şekilleneceği merakla bekleniyor.

Dizinin hayranları yeni bölümde yaşanacak sürprizi de büyük bir heyecanla bekliyor. Aslan ve Devin karakterlerinin bir bebeklerinin olacağı ortaya çıkarken, bu durum dizinin senaryosunda yepyeni bir dönemin başlayacağına işaret ediyor.

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı ‘Aile’nin yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Aslan ve Devin’in çift terapisine gittiği renkli anların ekrana geldiği tanıtımda Devin, anne olabileceğini öğreniyor.

Devin, Aslan’a bir bebeklerinin olabileceğinin müjdesini verirken, Aslan ise kendi ailesini kurup Devin’le ayrı bir evde bebeklerini büyüteceğini tüm ailesine açıklıyor. Bu haber üzerine Hülya’nın fenalaşması dikkat çekerken, neler yaşanacağı merakla bekleniyor.

‘Aile’nin özgün senaryosunda Hakan Bonomo imzası yer alırken, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Gökçen Usta üstleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Tatlıtuğ ve Sarıkaya ikilisine Nejat İşler, Canan Ergüder, Selin Şekerci, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik ile usta oyuncular Musa Uzunlar, Ayda Aksel, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

‘Aile’ yeni bölümüyle Salı saat 20.00’de Show TV’de!