Ana sayfa Dizi Fragmanları Ömer dizisinin 33. yeni bölümünde Gamze’nin aklını karıştıran hamle!

Ömer dizisinin 33. yeni bölümünde Gamze’nin aklını karıştıran hamle!

tarafından ker_def

Tüm imkansızlıkların karşısına aşkı koyan hikayesiyle ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Ömer, 33. bölümüyle 27 Kasım Pazartesi 20.00’de Star’da.

27 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek Ömer’in yeni bölümünün konusu şöyle; Gamze’nin lokantanın açılışına gelmesini bekleyen Ömer, onu bir kez daha Nevzat ile yan yana görünce çileden çıkar ve büyük bir tartışma yaşarlar. Kendini Ömer’e bir türlü duyuramayan ve Nevzat’ın iş baskılarından yorulan Gamze, kendisi için hiç de kolay olmayan bir adım atarak işi bırakmaya karar verir.

Çiçek ile gözlerden uzak bir şekilde nikah kıyan Reşat ise, kendine dahi itiraf etmekten kaçınsa da çocuklarının ona yüz çevirmesinden dolayı büyük üzüntü içindedir. Nisa Hakan’ın boşanmamak için başvurduğu kirli yolları öğrenince dehşete kapılırken boşanmak için mahkemeye giden Tahir ve Şükran’ı da büyük bir sürpriz beklemektedir.

Gamze’nin verdiği fevri karardan dolayı şaşkına dönen Ömer, kendisi Şule’den birlikte çalışma teklifi aldığında Gamze Ömer’e desteğini esirgemez. Fakat Nevzat son hamlesiyle Gamze’nin aklını karıştırma konusunda başarılı olur.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

Ömer, 27 Kasım pazartesi saat 20.00’de Star’da.