Ana sayfa Dizi Haberleri Başrol oyuncusunun, Gönül Dağı dizisinden beklenmeyen ayrılığının nedeni ortaya çıktı!

Başrol oyuncusunun, Gönül Dağı dizisinden beklenmeyen ayrılığının nedeni ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisi, Anadolu’nun ortasında, Sivrihisar’da geçen hikayesi ile izleyenlerin çok sevdiği bir yapım. Dizi, gönüllere dokunan, bozkırın ortasında günlük hayatların, dostluk, komşuluk ilişkilerinin, sevdanın, yardımlaşmanın ön plana çıkarıldığı, naif hikayesi ile de çok beğenilen bir dizi.

Sadık bir izleyici tarafından başından beri takip edenlerce çok sevilen bir yapım. Entrikanın, ölümlerin, silahların, tartışmaların, kavgaların eksik olmadığı pek çok dizinin karşısında Gönül Dağı, Anadolu insanını yansıtan hikayesiyle beğeni topluyor.

Dizinin başrollerinde genç ve başarılı iki isim Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan yer alıyor. Yakında sezon finali yapacak olan TRT’nin bu sevilen dizisinde bir ayrılık yaşanacak! İzleyenleri üzecek ayrılıkla birlikte ikinci sezonda yeni bir karakterin diziye dahil olması da bekleniyor.

Başrollerden biri ayrılıyor! Dizide Dilek karakteri ile çok sevilen Gülsim Ali İlhan, kendi isteğiyle Gönül Dağı dizisinden ayrılacak. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimleri devam eden dizide iki oyuncu, ekran uyumu tutan iki oyuncu olarak birbirlerine çok yakıştırıldılar. Kamera arkasında da arkadaş olan ve kimi zaman esprili, keyifli anlarıyla da sosyal medyada gündeme gelen oyuncular, Gönül Dağı izleyenlerinin gönlünde büyük yer edindi.

Gülsüm Ali İlhan, bu diziyle kariyerinde önemli bir çıkış da yakaladı. Ancak kamera arkasında durum biraz değişti! Zira dizinin çekildiği bölgenin iklimi, tüm ekip ve oyuncuların ailelerinden uzakta uzun zamanlar geçirmesi, ister istemez vedaları da beraberinde getiriyor!

Başrol oyuncusunun, Gönül Dağı dizisinden beklenmeyen ayrılığının nedeni ortaya çıktı! 8

Kulislerde konuşulanlara göre Gülsüm Ali İlhan da İstanbul’da yaşayan bir oyuncu olarak evinden, ailesinden uzakta ve kış şartlarının çok çetin yaşandığı Sivrihisar’da daha fazla devam edemeyeceğini, zorlandığı gerekçesiyle diziden ayrılıyor!

Tüm ekibin huzurlu ve mutlu bir ortamda çalıştığı, zaman zaman kamera arkası görüntülere de yansımakta. Bu nedenle Gülsüm Ali İlhan’ın diziden ayrılmasına neden olacak bir başka olumsuzluğa ihtimal verilmiyor.

Bir Anadolu kasabasında uzun süre kalmak ve yaşamak zorunda olmak, belli ki oyuncuya şartlar nedeniyle giderek daha çok baskı yapıyor.

Başrol oyuncusunun, Gönül Dağı dizisinden beklenmeyen ayrılığının nedeni ortaya çıktı! 9

Gülsim Ali İlhan, Bulgaristan göçmeni ve uzun yıllardır İstanbul’da yaşayan bir isim. Sivrihisar’da bu kadar uzun süre kalması, onu ve ekipten pek çok kişiyi de zorluyor olması muhtemel. Oyuncunun diziden ayrılmak istemesinde, Sivrihisar’daki hayatın kendisini zorlaması olduğunu yakın çevresine söylediği biliniyor. Setten arta kalan zamanda yapacak bir şey olmaması da bölgede kalmasını zorlaştırmış oyuncunun.

İstanbul’daki yaşamını özlediği için diziye veda etmek istediği söylenen oyuncunun, 65. bölüm itibari ile Gönül Dağı dizisine kendi isteği ile ayrılacağını belirtelim. İkinci sezon sonuna doğru Dilek karakteri hikayeye veda edecek.

64. bölümü 21 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan Gönül Dağı dizisinde, Gülsim Ali İlhan’ın ayrılığı 28 Mayıs günü yayınlanacak bölümle gerçekleşecek. İzleyiciler şimdiden Dilek karakterinin hikayeye nasıl veda edeceğini merak ediyor.