Ana sayfa Sosyal Medya Ezgi Mola ve Merve Dizdar, final senaryosunu paylaştı, görenleri hüzünlendirdi

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, final senaryosunu paylaştı, görenleri hüzünlendirdi

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in iki sezondur çok konuşulan yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisi, final yapmaya hazırlanıyor. 24 Mayıs Salı akşamı son bölümü yayınlanacak olan dizinin final çekimleri öncesinde Merve Dizdar ve Ezgi Mola’dan hüzünlü paylaşımlar geldi.

Dizide Safiye ve Gülben karakteri ile iki sezondur ekranda başarılı bir oyunculuk sergiledi Ezgi Mola ve Merve Dizdar. Travmatik kişiliklere hayat veren iki oyuncu, öylesine bir performans sergilediler ki dizinin ön plana çıkan iki karakteri olarak aynı zamanda son iki yılın da çok konuşulan isimleri haline geldiler.

En son Netflix için çekilen Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde de rol alan iki oyuncu, gerçek hayatta da çok iyi iki dost oldular. Bu dizi ile birlikte dostluk bağları gelişen iki oyuncu, sosyal medyadan da sık sık keyifli anlarını, setteki halleri paylaşarak hayranlarının beğenisini kazanıyorlar.

Ezgi Mola, Merve Dizdar’a olan sevgisini her fırsatta ortaya koyarken, Dizdar da Mola’nın kendisini tiye alan ya da birlikte eğlenceli anlarının yer aldığı videolar ve fotoğraflarını paylaşıyor sık sık.

İki oyuncu son olarak takipçilerini hüzünlendiren paylaşımlar yaptılar. Hüzünlendirdiler çünkü, Masumlar Apartmanı dizinin son bölüm çekimleri sırasında ellerindeki senaryodan küçük bir sayfa paylaşarak dizinin hikayesinin sonuna gelindiğini bir kez daha ortaya koydular…

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, final senaryosunu paylaştı, görenleri hüzünlendirdi 8

Ezgi Mola, dizinin vurucu bir sahnesinde de kullanılan Sezen Aksu’nun Kavaklar şarkısını fona alarak senaryonun son sayfasındaki ‘BİTTİ, SON’ yazısının fotoğrafını çekerek paylaştı.

Ardından Merve Dizdar da yine hüzünlü bir müzik seçerek 71. bölümün senaryosunun kapağını ve burada yer alan dizinin senaristleri Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu’nun tüm ekibe ve oyunculara senaryo ile gönderdiği veda mesajını yayınladı…

Ezgi Mola ve Merve Dizdar, final senaryosunu paylaştı, görenleri hüzünlendirdi 9

“Canım Masumlar Apartmanı, sona geldik. Sizi çok seviyorum. hüzün. Bu hafta hep böyle” notunu düştü Merve Dizdar. Senaristler ise final senaryosunun kapağına şu sözleri yazmışlardı: “Tüm Masumlar Apartmanı ailesi, emeği gecen herkese… Veda çok zor. Sizleri çok seviyoruz. Tekrar buluşmak dileğiyle…”