Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisine katılan Erkan Meriç’in kırmızı çizgisi

Savaşçı dizisine katılan Erkan Meriç’in kırmızı çizgisi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle yeniden buluşan Savaşçı dizisinin 5. sezonu reytingler noktasında beklentilerin altında devam ederken, hikaye anlatımı konusunda ise yine aksiyonu bol sahneler var. Erkan Meriç, projeye 5. sezonda katılan isimler arasında yer aldı. Kıdemli Üst Çavuş Bektaş Subaşı karakterine hayat vermekte olan oyuncu, hatırlanacağı üzere Adını Sen Koy isimli günlük dizi ile tanınmıştı.

Erkan Meriç, Kamera Arkası isimli programa konuştu. Daha önce modellik geçmişi de olan oyuncunun aslında elektronik okuduğunu biliyor musunuz? Erkan Meriç, “Oyunculuk benim aklımda yoktu. Adana’da doğdum, Mersin’de büyüdüm. 2009 yılında yılında İstanbul’a geldi. Bir süre modellik yaptım, daha sonra oyunculuk eğitimleri ile oyunculuğa geçiş yaptım” diye konuştu.

Pandemi dönemini iyi değerlendirdiğini anlatan Erkan Meriç, bu sürecte kendisini geliştirecek çalışmalar yaptığını, internet üzerinden oyunculuk eğitimleri almaya devam ettiğini söyledi. Kendisini “Dürüst bir adamımdır, susmayı tercih ederim yalan söylemektense” diye anlatan Erkan Meriç, dürüstlüğün kırmızı çizgisi olduğunu ifade etti.

Güven duymanın da kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen Meriç, kendisini 3 kelime ile şöyle anlattı: “Merhamet, sevgi, kucaklaşmak.”

Bir kedisi ve bir de köpeği bulunan oyuncu, hayvan sevgisini de sosyal medya paylaşımları ile sergiliyor. Erkan Meriç röportajını videoda bulabilirsiniz.