Ana sayfa Dizi Haberleri Bay Yanlış dizisinde beklenen gün geldi, heyecan arttı!

Bay Yanlış dizisinde beklenen gün geldi, heyecan arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Can Yaman ve Özge Gürel’i yeniden buluşturan Bay Yanlış dizisinden herkesin merakla beklediği o gün yaklaştı. Dizinin ne zaman sete çıkacağı, oyuncuların ne zaman buluşacağı, kameraların ne zaman kayıt yapacağı merak ediliyordu. Bay Yanlış dizisinde sette çalışmalara 1 Haziran Pazartesi günü başlanacak.

Gold Film’iin yapımcılığını üstlendiği Bay Yanlış dizisi yeni sezonun Erkenci Kuş’u gibi görülüyor. Yine yaz ekranında başlayan Erkenci Kuş, Can Yaman ve Demet Özdemir’in büyük bir kariyer zıplaması yaşamasını sağlamıştı.

Can Yaman, şimdi yeni dizisinde eski rol arkadaşı Özge Gürel ile buluşacak. Dolunay dizisinde oynayan ikili, yine uyumlu ve başarılı bir çift olarak Erkenci Kuş’un elde ettiği başarının da üzerine çıkmayı hedefleyecek.

Bay Yanlış dizisi büyük bir heyecan dalgası da yarattı. Türkiye’de o kadar hissedilmese de yurt dışında diziyi farklı ülkelerden milyonlarca Can Yaman ve Özge Gürel hayranı bekliyor.

Bay Yanlış dizisinin ilk bölümünün ne zaman yayınlanacağı da merak konusu. Tahminler Haziran ayının 3. haftasından sonra yayınların başlamasının daha doğru olacağını gösteriyor.